Novi Philips monitor - povećanje produktivnosti i zaštita privatnosti

Beograd, 1. jun 2020. – MMD, vodeći stručnjak za monitore i licencirani partner za Philips monitore, najavljuje novi Philips 242B1V LCD monitor od 24 inča (23,8 "/ 60,5 cm). Dizajniran da pomogne profesionalcima u poboljšanju produktivnosti uz zaštitu osetljivih podataka i sadržaja, ovaj novi model dolazi s Full HD rezolucijom (1920 x 1080) i SmartImage tehnologijom za najbolju vizuelizaciju slika i video zapisa.

Philips

Obezbedite poverljive podatke od vizelnog hakovanja

Philips 242B1V trenutno stvara privatnost uz jednostavno prebacivanje u privacy način rada, sprečavajući tako vizuelno hakovnje i skrivanje ekrana od ljudi u otvorenim kancelarijamai coworking prostorima. Ova nova inovativna karakteristika zaista je posebno dizajnirana za one kompanije i profesionalce koji se bave osetljivim podacima kojima je potrebno da još više zaštite njihovu poverljivost. Philips Privacy Model integrisano je rešenje za privatnost bez problema s nespretnim zaštitnicima ekrana. Jednostavnim pritiskom na dugme ekran se čini mračan i jedva vidljiv s obe strane, dok u središtu ima jasne vizuelne prikaze. Zahvaljujući toj opciji, samo korisnik koji je direktno ispred monitora može da čita sadržaj na monitoru, što je prednost sigurnijeg načina rada.

Philips

Odličan kvalitet slike i prijatno korisničko iskustvo

Dok pomaže u zaštiti podataka na ekranu, novi Philips 242B1V pruža i visokokvalitetne slike u Full HD rezoluciji (1920 x 1080) i uz IPS tehnologiju za izuzetno širok raspon tačne reprodukcije boja i široke uglove gledanja od 178 stepeni.

Osim privatnosti i performansi, ovaj novi model prepun je karakteristika koje povećavaju udobnost za ergonomski prihvatljiv radni prostor. Monitor je opremljen Easy Read načinom rada koji garantuje iskustvo čitanja na papiru i SmartErgoBase postoljem podesivim po visini, s mogućnošću okretanja i naginjanja, što omogućuje korisnicima da monitor postave na idealnu udaljenost i položaj gledanja. Philips 242B1V takođe uključuje i LowBlue način rada, posebno razvijenu tehnologiju koja smanjuje štetnu kratkotalasnu plavu svetlost i FlickerFree tehnologiju koja smanjuje titranje ekrana za prijatnije gledanje.

Održiv i ekološki spoj sa sjajnim preformansama

Ekološka jezgra ovog monitora sjaje svojim inovativnim karakteristikama. Philips 242B1V ima tri glavne karakteristike koje pomažu u uštedi uz istovremeno osiguranje najboljeg kvaliteta i udobnosti: LightSensor, PowerSensor i SmartImage tehnologije. Dok LightSensor donosi savršeno osvetljenje s minimalnom snagom jer dodatno smanjuje potrošnju energije, ugrađeni PowerSensor detektuje prisutnost korisnika i automatski prilagođava osvetljenje monitora smanjujući ga, kada se korisnik odmakne, radi dužeg životnog veka monitora i smanjenja troškova energije do 70 posto.

SmartImage je ekskluzivna korisnička Philips tehnologija koja optimizuje performanse ekrana. Na osnovu analize prikazanog sadržaja SmartImage prilagođava kontrast, zasićenost boja i oštrinu slika i videozapisa.

Pored širokog asortimana najsavremenijih inovacija, Philips 242B1V sveukupno je energetski efikasan i u skladu s više ekoloških standarda i sertifikata, uključujući EnergyStar 8.0, EPEAT * i RoHS.

Čuvar privatnosti s vrhunskim karakteristikama i ekološki prihvatljiv, Philips 242B1V monitor biće dostupan od sredine juna po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 52.786,00 din. (bez PDV-a).