OnePlus predstavlja potpuno novo OnePlus World impresivno virtuelno iskustvo

Beograd, 1. oktobar, 2020: OnePlus, globalni tehnološki brend, predstavio je OnePlus World, potpuno novi doživljaj virtuelne stvarnosti (VR) za svoju zajednicu širom sveta. Kompanija će takođe pozvati članove zajednice da pogledaju događaj lansiranja toliko očekivanog predstojećeg vodećeg pametnog telefona, OnePlus 8T, u okviru OnePlus World iskustva.

OnePlus World nudi interaktivni virtuelni svet od 360 stepeni koji pruža razne aktivnosti koje vode do dana lansiranja novog modela i nakon toga. Po ulasku u OnePlus World, korisnici mogu da kreiraju svoje jedinstvene avatare, stilizovane sa raznim dodacima i prilagođavanjima. Iskustvo OnePlus World takođe nudi interaktivnu zonu igara u kojoj posetioci mogu da igraju niz uzbudljivih igara poput Varpa, igre za više igrača u kojoj igrači virtuelno putuju unutar crvenog kabla krećući se ekstremnim brzinama da sakupljaju kristale i osvoje dodatne poene, kao i Hz igra, gde korisnici kreću u potragu za blagom za sakupljanje Hz kristala, u rasponu od 60 Hz i 90Hz do kristala od 120 Hz, i postižu veću brzinu na osnovu kristala koje uspešno osvoje.

Korisnici takođe mogu da posete virtuelnu galeriju #ShotonOnePlus, koja prikazuje kreativne radove globalne zajednice OnePlus ili svraćaju u muzej OnePlus da ponovo ožive putovanje brenda OnePlus sa 3D modelima svih prethodnih uređaja OnePlus-a, počev od OnePlus One.

Pored toga, korisnici osvajaju nagradne bodove posetom OnePlus World-u i uključivanjem u ove aktivnosti. OnePlus World ima namensku globalnu lestvicu koja prikazuje vodeće članove sa najviše bodova na osnovu njihovog angažovanja do dana lansiranja. Korisnici sa najviše bodova imaju šansu da osvoje predstojeći OnePlus 8T. Slično tome, korisnici takođe svakodnevno imaju priliku da osvoje uzbudljive OnePlus nagrade.

U okviru OnePlus World iskustva, nalazi se i virtuelno gledalište u kome posetioci mogu da prate predstojeće lansiranje OnePlus 8T modela. Korisnici takođe mogu da kreiraju virtuelnu sobu na platformi i pozovu prijatelje na privatnu zabavu nadgledanja gde se mogu povezati putem glasa ili ćaskanja dok gledaju prenos uživo. Nakon lansiranja, korisnici mogu da posete Ultra Store, jedinstvenu 3D prodavnicu u okviru OnePlus World iskustva, kako bi praktično otpakovali potpuno novi OnePlus 8T uređaj i kupili OnePlus 8T pop-up paket.

Vodeći pametni telefon OnePlus 8T biće predstavljen u sredu, 14. oktobra, u 16:00h po lokalnom vremenu putem direktnog prenosa na YouTube kanalu OnePlus, a takođe i kroz OnePlus World iskustvo.

Korisnici se mogu registrovati na www.theoneplusworld.com kako bi uživali u iskustvu koje donosi OnePlus World.