Onlajn kupovina koja pruža više

Ljubitelji digitalnih tehnologija već su odavno upoznali prednosti onlajn kupovine. Kao osnovne prednosti se ističu ušteda vremena i mogućnost kupovine 24/7, kao i ušteda novca, usled brojnih akcija koje važe samo u virtuelnom svetu. Skora dešavanja sa pandemijom približila su ovaj koncept kupovine široj populaciji, pa tako istraživanja pojedinih agencija pokazuju da je tokom poslednja dva meseca više od 60% stanovnika Srbije obavljalo svoje kupovine putem interneta.

Onlajn usluge u Vipu već dugo prevazilaze najprostiju online kupovinu jer možete samostalno uradili mnogo složenije procese iz udobnosti svog doma, ili u hodu koristeći svoj mobilni telefon. Osim potpisivanja novog ili produžetka postojećeg ugovora sa uređajem, prenosa broja u Vip mrežu, dodavanja uređaja postojećeg ugovoru, kupovine dodatne opreme na rate, jednostavno možete platiti račun, pogledati specifikacije računa, uplatiti dopunu, kupiti neki tarifni dodak ili poslati uređaj na servis.

Sve navedeno i više od toga možete uraditi koristeći MojVip usluge. Ukoliko se opredelite za kupovinu putem Vip online prodavnice, na raspolaganju vam je veliki broj i posebne ponude uređaja samo za ovaj vid kupovine, a uz svaki poručeni telefon dobijate i besplatnu personalizovanu masku. Sve NEO i intarifa korisnike čeka i dodatni 1GB za surf tokom 24 meseca ugovorne obaveze. Kupovina je brza i sigurna, plaćanje možete izvršiti platnim karticama ili pouzećem. Ukoliko se opredelite za kupovinu bez rata, dobijate i specijalni popust od 10%.

Sigurna kupovina. Besplatna dostava.