Otkrijte posebne ponude usluga koje će vam pomoći da popravite Huawei uređaje i uživate u njima duže

Dolazak proleća nas obično inspiriše da unesemo neke pozitivne promene u svoje živote. Pravimo pregled našeg kućnog inventara i uređaja – čistimo, popravljamo ili zamenjujemo da bismo bili spremni i dobro opremljeni za predstojeće leto. Povodom prolećnog sređivanja, Huawei je pripremio neke specijalne ponude koje će pomoći korisnicima da brinu o svojim uređajima, da ih vrate u prvobitno stanje ili obezbede produženom garancijom. U nastavku teksta saznajte koje specijalne ponude će vas čekati u ovlašćenim servisnim centrima kompanije Huawei do kraja godine.

Popust na popravku ekrana

Nesrećne nezgode se dešavaju i verovatno smo svi u nekom trenutku ogrebali kućište pametnog telefona ili razbili ekran. Međutim, to ne mora da bude razlog za zamenu celog uređaja. Huawei je uvek spreman da podrži svoje korisnike pružanjem pomoći i opravljanja proizvoda u ovlašćenim servisnim centrima. Sada je najbolje vreme da se brinete o svom uređaju jer Huawei nudi 20% popusta na zamenu ekrana tokom Servisnih dana, a oni se održavaju svaki poslednji vikend u mesecu. Ako treba da zamenite bateriju na svom Huawei pametnom telefonu, laptopu ili tabletu, to možete da uradite sada već od 2500 rsd.

Zaštitite svoj uređaj

Kompanija Huawei neguje stav da uređaji treba da služe što je duže moguće. Da biste mogli da produžite životni vek vaše opreme, sada je u ponudi 43% popusta na jednogodišnji produžetak garancije za Huawei uređaje. Štaviše, da biste sprečili posledice slučajnih padova i ogrebotina, Huawei nudi besplatnu zaštitnu foliju za ekran za sve trenutne korisnike Huawei pametnih telefona.

Nakon duge i intenzivne upotrebe, uređaji neizbežno akumuliraju prašinu i prljavštinu, što može dovesti do poremećaja u njihovom funkcionisanju, kao što je pregrevanje i posledična oštećenja unutrašnjih komponenti. Da bi sprečili najgori scenario, Huawei sada nudi jedno besplatno dubinsko čišćenje za sve trenutne korisnike pametnih satova, FreeBuds slušalica i laptopova.

Sa posebnom ponudom Huawei kompanije možete lako da osigurate funkcionalnost svojih omiljenih Huawei uređaja i da uživate u njihovom dužem korišćenju. Više informacija možete pronaći na Huawei vebsajtu.