Otvoren tradicionalni audio i video sajam u Beogradu Hi-Files Show

Dvanaesti po redu Hi-Files Show, otvoren je danas u hotelu Holiday Inn na Novom Beogradu (Španskih boraca 74), a najnovija tehnička dostignuća u oblasti zvuka i slike, uz obavezne novitete i popuste, posetioci mogu da vide danas i sutra (14.-15.11.) od 12h do 19h.

Zvanično press saopštenje

Tradicionalni sajam audio i video tehnike, dvanaesti po redu Hi-Files Show, otvoren je danas u hotelu Holiday Inn na Novom Beogradu (Španskih boraca 74), a najnovija tehnička dostignuća u oblasti zvuka i slike, uz obavezne novitete i popuste posetioci mogu da vide danas i sutra od 12h do 19h. Cena ulaznice je 300 dinara, a za žene i decu ulaz je slobodan.

Ove godine Hi-Files Show predstavlja LG OLED 4K TV, koji ima 4 puta veću rezoluciju nego Full HD, dopunjen sa nekoliko inovativnih rešenja. Svaki 4K OLED televizor ima webOS operativni sistem, kao i stilski elegantan dizajn koji ga čini idealnim za savršenu kućnu zabavu, a u radnjama se može pronaći za oko 350 hiljada dinara.

Pored ovog modela televizora, u centralnom holu izloženi su najsavremeniji fotoaparati koji su predstavljeni na IFA sajmu u Berlinu, kao i dva dobitnika ovogodišnje EISA nagrade: Panasonic izlaže kompaktni model LUMIX DMC-G7, dobitnika EISA nagrade za najbolju foto i video kameru, čija je prodajna cena oko 150 hiljada dinara. Nikon izlaže jednu od zvezda iz svog asortimana, D5500 koji je osvojio EISA nagradu za najbolji amaterski DSLR fotoaparat čija je prodajna cena 90 hiljada dinara, kao i druge atraktivne modele koje možete pronaći u prodaji po ceni od 45 hiljada dinara i više.

Za sve ljubitelje kvalitetnog zvuka One Hi-Fi izlaže aktivne bežične zvučnike Devialet Phantom čija je prodajna cena od 240 hiljada dinara za komad, dok isti tip uređaja, ali u tradicionalnoj formi, predstavlja Vox Trade sa zvučnicima Dynaudio Focus 400 XD nešto jeftiniji od milion dinara. Persej Audio predstavlja MBL, Lindemann i Raidho zvučnike i elektroniku, a među novitetima iz 4Audio distribucije nalaze se i digitalni projektor zvuka Yamaha YSP-5600. Kompanija Player izlaže veliki broj modela iz sopstvene distribucije, među kojima se nalaze Marantz, Onkyo, Arcam, KEF, Naim i mnogi drugi brendovi.

Za sve kolekcionare dobrog zvuka One Hi-Fi je obezbedio veliki izbor gramofonskih ploča i CD-ova džez, bluz, klasične i rok muzike, koje možete kupiti tokom trajanja sajma sa popustom od 20 do 50 odsto.

Hi-Files Show je najveći Hi-Fi događaj u Srbiji. Audio-video uređaji i sistemi izloženi su u šest sala na prvom spratu, kao i u sobama na drugom spratu.

Više informacija možete pronaći na adresi: http://www.hi-files.com/hi-files-show-2015-najava/