Philips monitors najavljuje E seriju monitora

Beograd, 17. septembar 2020. – MMD vodeći specijalista za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa najavljuje E seriju gejming monitora – novu seriju monitora posvećenu mladima koji traže najbolje karakteristike, dizajn i performanse za učenje, posao ali i gejming.

S obzirom na dosledan i impresivan rast gejming industrije, Philips monitors prepoznaje potrebu korisnika za inovativnim i izvedbenim proizvodima koji mogu kombinovati dizajn s kvalitetnim karakteristikama. Sve u ovoj novoj seriji proučavano je kako bi se obezbedilo besprekorno i što zabavnije iskustvo korišćenja, dok se dizajn savršeno podudara s bilo kojim enterijerom i uklapa u svakodnevnicu korisnika.

„Ulaskom u gejming segment korisnicima nudimo jedinstvenu premijum ponudu koja će osvojiti potrošače ne samo kvalitetom i karakteristikama s najboljim performansama već i dizajnom i konceptom“, rekao je Stefan Sommer, direktor marketinga i poslovanja AOC International Europe & MMD Monitors & Displays za Europu.

„Ovaj važan korak učinjen je kako bi udovoljili zahtevima korisnika, mladi žele jedan proizvod za sve zadatke od učenja, gledanja filmova ili igranja video igara, ali pazeći na budžet, dok su milenijalci više fokusirani na dizajn i inovativne karakteristike. Ova nova serija napravljena je kako bi se ispunile potrebe oba zahteva.“

Prvi monitori nove E serije su Philips 242E1GAJ monitor (23.8 inča / 60.5 cm dijagonale) i Philips 272E1GAJ monitor (27 inča/68.6 cm).

Kompletna ponuda

Philips 242E1GAJ i Philips 272E1GAJ modeli imaju 16:9 Full HD ekran za prikaz što detaljnije slike kao VAL LED ekran koji omogućavaju ekstra široki ugao gledanja od 178 stepeni. Čak i dizajn odgovara izvanrednom vizuelnom doživljaju, monitori dolaze s trostrukim dizajnom skoro bez okvira koji daje doživljaj još većeg ekrana. Sve ovo zajedno obezbeđuje odličan prikaz standardnih kancelarijskih aplikacija, ali je pre svega pogodan za zahtevne grafičke aplikacije, pregledavanje weba, fotografije, filmove i igre. Za još potpuniju zabavu, novi 24 inčni i 27 inčni monitori dolaze i s ugrađenim parom visoko kvalitetnih stereo zvučnika.

Više mogućnosti zabave

E serija donosi besprekorno iskustvo zahvaljujući stopi osvežavanja od 144 Hz-a, koja prikazuje sliku na ekranu i do 144 puta u sekundi, odnosno 2.4 puta brže nego kod standardnih monitora. Takav monitor koji brzo reaguje krucijalan je za kompetitivni gejming jer isporučuje čitav niz kritičnih slika na ekranu, prikazujući neprijateljsko kretanje ultra glatkim pokretima, čineći ih lakšim za ciljanje. Štaviše, brzina odziva od 1 ms MPRT (motion picture response time) efektivno uklanja zamagljenje pokreta i slike i donosi oštrije i još preciznije vizuale kako bi poboljšalo gejming iskustvo. Philips 242E1GAJ monitor dodatno je obogaćen AMD FreeSync™ Premium tehnologijom za iskustvo igranja bez kidanja slike.

Kako bi iskustvo bilo još bolje, novi Philips gejming monitori dolaze s brzo pristupajućim OSD izbornikom, fino podešenim specijalno za gejmere, a koji omogućuje odabir nekoliko načina rada za bolju podršku i iskustvo prikazane slike na ekranu. To omogućuje korisnicima da uvek dobiju najbolje iskustvo igranja na njihovim monitorima, koje je sada moguće i bolje prilagoditi individualnim preferencijama.

Vizuali koji znače

E serija gejming monitora dolazi s Ultra Wide-Color tehnologijom koja pruža još širi spektar boja za sjajniju sliku, dodatno oživljavajući medijsku zabavu, slike, pa čak i produktivnost. Zahvaljujući SmartContrast tehnologiji koja analizira prikazani sadržaj, ovi monitori automatski prilagođavaju boju i kontrolišu intenzitet pozadinskog osvetljenja. E serija takođe dolazi i s Flicker-Free tehnologijom za još veću udobnost gledanja i LowBlue način rada za jednostavnu produktivnost.

Philips 242E1GAJ monitor je već dostupan, dok će Philips 272E1GAJ monitor biti dostupan sredinom oktobra ove godine. Monitori dolaze po preporučenim maloprodajnim cenama od:

Philips 242E1GAJ – 21 049 din. Philips 272E1GAJ – 25 752 din.