Ponesite kancelariju na put uz Canon PIXMA TR150 i PIXMA TR150 sa baterijom

Kompaktni i povezani prenosni štampači za profesionalnu upotrebu u pokretu Canon Europe najavljuje početak prodaje štampača Canon PIXMA TR150 i PIXMA TR150 sa punjivom baterijom, dva moćna, prenosna i robusna štampača koji pružaju izvanredan kvalitet i unapređenu upotrebljivost. Ovi kompaktni modeli imaju svestranu mogućnost bežičnog povezivanja sa podrškom za 2,4 GHz i 5 GHz Wi-Fi pojas i kontrolu putem pametnog telefona. Zahvaljujući praktičnosti i kvalitetu u svojoj srži, Canon PIXMA TR150 ima 1,44-inčni mono OLED ekran radi jednostavne navigacije, kao i USB punjenje i opciju za učitavanje prilagođenih šablona. Savršen za posao u pokretu, uz poboljšanu bateriju i mogućnost da se štampa još više strana nego ikada do sada, osiguraće jednostavne i profesionalne rezultate, bilo kad i bilo gde.

Canon

Putujte bez mnogo prtljaga uz prenosni štampač Prenosan i otporan radi štampanja u pokretu, Canon PIXMA TR150 sa baterijom pruža mobilnim zaposlenima slobodu da posao ponesu na put. Od savršenog saputnika za rad na daljinu korisnici mogu da očekuju brzo i pristupačno punjenje bilo preko AC adaptera za napajanje ili preko isporučenog USB Type-C kabla korišćenjem kompatibilnog punjača za automobil, eksterne baterije ili laptopa.

Canon

Elegantan, robustan dizajn otporan na grebanje dodaje praktičnost tako što su svi portovi za povezivanje organizovani na jednoj strani uređaja radi optimalnog menadžmenta kablova, dok ugrađeni slot za zaključavanje protiv krađe 1 pruža korisnicima mogućnost da osiguraju štampač na privremenoj lokaciji.

Poboljšana upotrebljivost i efikasnost Nadograđujući Canon-ovo nasleđe štampača jednostavnih za upotrebu, PIXMA TR150 ima 1,44- inčni mono OLED ekran visoke rezolucije, pružajući indikaciju u realnom vremenu za nivoe mastila i trajanje baterije (za model PIXMA TR150 sa baterijom) radi jednostavne navigacije i potpune preglednosti. Ono što je jedinstveno za ovaj mobilni štampač je da PIXMA TR150 može da sačuva do pet prethodno snimljenih prilagođenih šablona 2 koje korisnik može da odštampa direktno sa ekrana, bez korišćenja laptopa, PC-ja ili pametnog uređaja i može brzo da napravi osnovne dokumente brzinama od 5,5 ipm za boju i 9 ipm za mono.

Brz i funkcionalan, PIXMA TR150 sa baterijom iskorišćava brže punjenje (2 sata i 20 minuta preko AC adaptera) i mogućnost da štampa do 330 strana preko jednog kompletnog punjenja.

Radi unapređene upotrebljivosti, funkcija jednostavnog montiranja i skidanja baterije osigurava da nije potreban alat, što je savršeno prilikom rada u pokretu. Praktičnost uz bežično štampanje Zahvaljujući kompatibilnosti sa sistemima iOS i Android, korisnici mogu bežično da štampaju preko Canon PRINT aplikacije 5 ili da štampaju iz popularnih cloud servisa kao što je Google Drive i Evernote pomoću usluge PIXMA Cloud Link 5 . Za one kojima je potrebno da naprave kopije dokumenata u pokretu, Smartphone Copy može da se iskoristi za jednostavno pravljenje fotografija dokumenata i njihovo slanje direktno na štampu. Korisnici takođe mogu da štampaju tehnologijom Mopria 6 za Android, AirPrint 7 za iOS ili Windows 10 Mobile bez potrebe za preuzimanjem bilo kakvih dodatnih aplikacija.

Korisnici bez rutera jednostavno mogu da kliknu na namensko Wireless Connect dugme i da pokrenu 1-na-1 konekciju sa štampača ka njihovom pametnom uređaju. Pružajući savršenu mogućnost bežičnog povezivanja, PIXMA TR150 podržava i 2,4 GHz i 5 GHz Wi-Fi opsege, što je savršeno za stabilno štampanje bez stresa.

Visokokvalitetno poslovno štampanje u pokretu Hibridni sistem mastila omogućava brzu isporuku visokokvalitetnog teksta i grafike, uključujući prezentacije, tabele i grafikone pripremljene u poslednjem trenutku kada ste na putu. Sistem može da se pohvali pigmentnim crnim kertridžom za oštar tekst i kombinovanim četvorobojnim kertridžom baziranim na tečnoj boji (cijan, magenta, žuta i crna) radi postizanja živih foto otisaka sa životnim vekom u albumu do 100 godina 8 . Kada počne da ponestaje pigmentne crne, ‘save black ink’ režim omogućava ekonomično štampanje tako što smanjuje korišćenje crnog mastila, tako da korisnici nikad ne budu zatečeni. Zato što je u stanju da napravi A4 otiske bez okvira i zahvaljujući zadnjem ležištu koje može da drži 50 listova običnog papira, ovaj model je savršen za montažne prodavnice kojima je potrebno da naprave živopisne materijale na mestu prodaje na dodir dugmeta.

Canon PIXMA TR150 i PIXMA TR150 sa baterijom će krenuti u prodaju od aprila 2020.