Približite se i postanite kreativni pomoću fotoaparata PowerShot SX620 HS

Kompanija Canon predstavlja PowerShot SX620 HS – kompaktni fotoaparat sa super-zumom koji će vam zahvaljujući novom 25x optičkom zumu omogućiti da se približite akciji koju fotografišete.

Zvanično press saopštenje

Ovaj fotoaparat savršen je za beleženje važnih trenutaka kad pametni telefon jednostavno nije dovoljan, a to će učiniti mnogo bolje zahvaljujući CMOS senzoru sa 20,2 megapiksela i procesoru DIGIC 4+. Uz intuitivno rukovanje, jedinstvenu ponudu kreativnih efekata i bogate mogućnosti povezivanja, PowerShot SX620 HS pomoći će vam da otkrijete svoju kreativnu stranu.

Kvalitet u džepu, zum na dlanu

PowerShot SX620 HS je stvoren da impresionira zahvaljujući svom novom ultra-široko-ugaonom objektivu i 25x optičkom zumu koji uz tehnologiju ZoomPlus može da se poveća na 50x. Kad snimate u pokretu, pametni stabilizator slike sa osam načina rada prilagođava se svakom scenariju i osigurava da objekti budu oštri i sa puno detalja.

Snimanje filmova u trenutku

PowerShot SX620 HS nudi mogućnost snimanja Full HD filmova tako da neke trenutke možete da doživite ponovno, i ponovno. Dinamička stabilizacija slike nudi vizuelnu stabilnost u svakom kadru uz snimak bez potresa čak i pri velikom zumu ili prilikom snimanja iz ruke. Program Story Highlights spaja vaše fotografije ili video-segmente i stvara nezaboravne kadrove sa odmora ili porodičnih skupova.

Uhvaćena i povezana kreativnost

Svima koji imaju umetničke afinitete opcija Creative Shot dodaje stilske efekte i filtere, npr. riblje oko i efekat minijature na fotografije, čime se uz original dobija pet različitih verzija iste slike, a tako i biblioteka zanimljivih snimaka. Bilo da ste na odmoru ili istražujete novi grad, radi brzog deljenja možete se uz opciju Smart NFC povezati sa pametnim uređajima i preneti fotografije pomoću aplikacije Camera Connect, ili ih direktno preko WiFi-ja sačuvati na servise u oblaku, uključujući Canon-ov servis irista. PowerShot SX620 HS je kompatibilan i sa dodatkom Canon Connect Station CS100 radi direktnog prenosa i novih načina deljenja sadržaja.

PowerShot SX620 HS – najvažnije karakteristike: mala kamera sa velikim zumom koju možete nositi svuda jednostavno povezivanje, deljenje i daljinsko snimanje preko WiFi-ja i NFC-a stvaranje odličnih Full HD filmova na dodir tastera jednostavno snimanje uz kvalitet dostojan vaših uspomena igrajte se i kreativno eksperimentišite