Privatni cloud i kućni multimedijalni centar - Qnap 004-Bay NAS TS-433-4G

Pokrenite svoje lično skladište u oblaku i uživajte u lakom pristupu datotekama, deljenju i sinhronizaciji sa TS-433-4G. Dizajniran sa 2.5GbE portom za poboljšanje saradnje i povećanje produktivnosti rada na daljinu, TS-433-4G takođe ima bogate multimedijalne aplikacije i pruža kompletan portal za kućnu zabavu.

Qnap TS-433-4G

Centralno čuvajte fotografije, muziku i video zapise; lako pregledajte, organizujte i delite multimedijalne datoteke. Sa ugrađenim NPU (Neural Netvork Processing Unit) procesorom, TS-433-4G poboljšava performanse za brzo prepoznavanje lica i objekata.

Qnap TS-433-4G

Podržava ARM NEON tehnologiju koja ubrzava video obradu za bolje iskustvo zabave. myQNAPcloud vam omogućava da lako pristupate, upravljate i delite NAS datoteke preko Interneta. Zaštitite svoje datoteke i podatke od slučajnog brisanja i napada malvera korišćenjem napredne zaštite snimaka.

Qnap TS-433-4G

Služi kao siguran privatni oblak i podržava zaštitu korisničkog naloga, IP blokiranje, verifikaciju u 2 koraka, pristup šifrovanju i još mnogo toga.

Qnap TS-433-4G

ARM 4-jezgarni Cortex-A55 2.0GHz procesor, 4GB na ploči (ne može se proširiti). Pokreće ga ARM Cortex-A55 četvorojezgarni 2 GHz procesor, ugrađeni 4GB RAM-a, jedan gigabitni LAN port, jedan 2,5 gigabitni LAN port i podržava četiri SATA 6Gb/s čvrsta diska, TS-433-4G pruža pouzdano čitanje/ performanse pisanja za pokretanje raznih kućnih i poslovnih NAS aplikacija.

TS-433-4G karakteriše AES-NI 256 hardverski ubrzano šifrovanje za pune NAS volumene i deljene fascikle, poboljšavajući performanse sistema uz obezbeđivanje osetljivih podataka.

Minimalistički dizajn

Kompaktan i tanak TS-433-4G daje prednost čistom i suštinskom dizajnu i savršeno se uklapa u vaš dom ili kancelariju. Dizajn se proteže na čvrste diskove, koji se mogu instalirati bez potrebe za šrafcigerom.

Kupite ovaj proizvod klikom ovde

-- izvor: Mikroprinc.com