Produktivnost i udobnost u eco-friendly dizajnu MMD lansira monitor Philips 243B1

Beograd, 18. februar – MMD vodeći specijalista za monitore i licencirani partner Philips monitora, predstavlja 24 inčni (60.5 cm diag.) Philips 243B1 LCD monitor. HD rezolucija (1920 x 1080), USB-C docking tehnologija, HDMI povezivost i bogate karakteristike i tehnologije dizajnirane su za optimalnu udobnost i produktivnost. Takođe, monitor je odličan za pobornike “eco-friendly” tehnologija. Uz to što je napravljen prema strogim ekološkim standardima kao što su ENERGY STAR, EPEAT i TCO, ovaj monitor ima i PowerSensor koji može redukovati troškove struje za 80%.

Jednostavnije nego ikad

Philips 243B1 nudi jednostavnost uz USB-C one-cable docking. Korisnici treba samo da priključ svoj kompatiblni prenosni računr direktno u monitor koristeći jedan tanki, reverzibilni kabl za uživanje u sigurnom i brzom USB 3.2 brzom prenosu podataka kao i gledanju FHD videa dok se prenosni računar napaja i puni.

Philips

Udobnost, praktičnost i povezivost

Dizajniran da pruži apsolutnu korisničku udobnost i praktičnost, Philips 243B1 sadrži tehnologiju Flicker-Free i LowBlue način rada radi zaštite od naprezanja očiju, kao i potpuno podesivo SmartErgoBase postolje koje se može zakretati, naginjati i okretati za ergonomsku udobnost i jednostavno upravljanje kablovima. Jednostavno povezivanje je zagarantovano i zahvaljujući nizu opcija, među kojima su DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB 3.2 Gen 2, HDCP i RJ45.

Zeleno-osvešćen

Philips 243B1 udovoljava brojnim ekološkim standardima i potvrdama kao što su EnergyStar 8.0, EPEAT, TCO Certified Edge i RoHS. Ugrađeni PowerSensor automatski otkriva prisutnost korisnika i prilagođava osvetljenje monitora, što dovodi do dužeg životnog veka i uštede energije do 80%. Pored toga, monitor je opremljen LightSensor koji automatski prilagođava osvetljenje slike kako bi odgovarao uslovima osvetljenja u sobi, kao i Zero Power Switch kako bi se osigurala nulta potrošnja energije. Isporučen u 100% ambalažnom materijalu koji se može reciklirati, Philips 243B1 oslanja se na 85% reciklirane plastike nakon upotrebe potrošača i potpuno je bez štetnih tvari poput žive, olova i PVC / BFR.

Ugodan, napredan i ekološki prihvatljiv, monitor Philips 243B1 biće dostupan od marta 2020 godine s maloprodajnom cenom od 31,819.00 din. (bez PDV-a).