Prvi LG Micro LED ekran postavlja nove standarde vizuelnog reklamiranja i oglašavanja

Beograd, 10. septembar 2020. godine – Novo Micro LED rešenje za bilborde i druge vrste javnog reklamiranja i oglašavanja, LG MAGNIT, biće dostupno ove nedelje širom Amerike, Evrope, Azije i Bliskog Istoka. LG MAGNIT omogućava revolucionaran kvalitet slike koja traje duže zahvaljujući patentiranoj LG displej tehnologiji Black Coating uz pojednostavljenu instalaciju i pametnim dizajnom za lako sklapanje uređaja.

Micro LED predstavlja evolutivni korak napred u tehnologiji prikaza, jer sadrži samo-emisione mikrometarske piksele na samoj površini podloge, što omogućava veću oštrinu slike, bolji kontrast i širi ugao gledanja. Pored toga, nova Black Coating tehnologija, postavljena na prednju stranu ekrana, dizajnirana je tako da poboljša kontrast i fluidnost boja, istovremeno štiteći minijaturne LED piksele od vlage, prašine i drugih spoljnih faktora. Ima i dodatnu zaštitu od odsjaja, refleksije i otisaka prstiju, a mnogo je lakše čišćenje neželjenih mrlja.

LG MAGNIT je odličan izbor i za potrošače koji traže vrhunski, luksuzni ekran u kućnom okruženju. Sa dijagonalom od 163 inča i 4K rezolucijom, ovaj uređaj je idealan za uživanje u omiljenim filmovima, serijama i sportskim prenosima. Zahvaljujući pametnoj LG platformi za signalizaciju webOS, kompanija LG omogućava korisnicima intuitivnu navigaciju uz kontrolu mnogobrojnih korisnih funkcija, uključujući i neke unapred podešene. Kvalitet slike na LG MAGNIT pojačan je veštačkom inteligencijom α (Alpha) procesora, koji se već nalazi u LG televizorima poslednje generacije, a omogućava trenutnu analizu sadržaja i izvora slike za automatsku optimizaciju vizuelnog prikaza.