QNAP TAS 268, odlični dual sistem NAS model sa QTS i Android podrškom

Inovativni QTS i Android dual sistem TAS-268 je do sada neviđeni skladišteni mrežni centar za skladištenje fajlova, backup, daljinski pristup i odnosno najbolje i najveće multimedijalno iskustvo koje ste do sada imali sa jednim NAS uređajem.

QNAP TAS-268

Pokreće ga ARM v7 dual core procesor sa 2GB sistemske memorije, i on obezbeđuje dobre multitasking performanse kao kućni NAS sistem te služi kao savršeni media centar za zabavu sa svojim velikim skladištenim kapacitetom i HDMI izlazom za reprodukciju 4K sadržaja.

QNAP TAS-268

Za najbolje iskustvo jednostavno koristite TAS-268 sa mišem i tastaturom. QTS-Android kombinacija je laka za korišćenje, a neograničen broj aplikacija čini uređajem koji morate imati za moderni digitalni stil života.

QNAP TAS-268

Reč je o prvom uređaju koji koristi dva operativna sistema. QTS obezbeđuje efikasni prenos podataka, bogate multiemdijalne karakteristike i sigurnost podataka, dok Android upravlja 4K video reprodukcijom preko HDMI, pokreće Android aplikacije i može da instalira aplikacije sa Google Play.

QNAP TAS-268

Sistem podržava terabajte skladištenog kapaciteta za skladištenje velikih kolekcija fotografija muzike i video sadržaja. Za razliku od drugih Android uređaja možete da preuzmete koliko god želite aplikacija bez bojazni da ćete ostati bez prostora.

QNAP TAS-268

Jednostavnim povezivanjem, miša, tastature i HDMI monitora možete da direktno upravljate, editujete i reprodukujete fajlove uskladištene na ovom sistemu bez potrebe za dodatnim personalnim računarom.

QNAP TAS-268

Android interfejsom možete da direktno upravljate preko QNAP Remote Control za reprodukciju medija, lako prebacivanje napred, pauziranje ili vraćanje video sadržaja sa drugog ekrana. Sa daljinskim upravljačem i 4K podrškom TAS-268 može da obezbedi ultimativno iskustvo kućnog bioskopa i odličnu zabavu.

QNAP TAS-268

Specifikacije:

  • Procesor: ARM 1.1GHz dual core
  • Memorija: 2GB
  • Flash memorija: 4GB
  • Hard disk drajv: 2 x 3.5 inča (3Gbps)
  • RAID: Raid 0, Raid 1, JBOFD, Single Disk
  • LED indikator: HDD 1-2, LAN, Status, USB
  • Tasteri: Power/Status, Reset, USB One-Touch Backup
  • Dimenzije: 187x90x125mm
  • Masa 0.7kg (neto), 1.88 kg (bruto)

Zaključak

Dual sistem skladišteni uređaj koji je savršeno rešenje da u njemu čuvate svoje sadržaje i istovremeno možete da ih gledate u 4K rezoluciji. Dual operativni sistemi donose najbolje iz oba sveta, preciznost, brzinu i sigurnost fajlova kao i mogućnost upravljanja i reprodukcije fotografijama, muzikom i video sadržajima do 4K.

Conclusion

Dual system storage device is the perfect solution for keeping your contents safe and at the same time you can enjoy 4K resolution. Dual Operating Systems deliver the best of both worlds, precision, speed and security of the files as well as the ability to manage and playback photos, music and video contents up to 4K.

Zahvaljujemo se:

Mikro Princ, Kralja Milutina 31, 011/3629000

Preporučena maloprodajna cena: 28.000din/245€ mikroprinc.com