Razer StarCraft 2 Zerg

Prava poslastica za igrače koji vole StarCraft igru, a traže novu torbu za laptop. Vizuelno veoma zanimljiva, ali i sa izuzetno dobrim kvalitetom izrade i dosta prostora na raspolaganju.

Za Razer ne treba poseban uvod, jednostavno, radi se o verovatno najpoznatijem proizvođaču gaming periferija, koga najbolje znamo po sjajnim miševima i tastaturama. Ipak, videli smo da je Razer ponudio i laptop torbe od kojih ćemo jednu i imati priliku da vidimo. Radi se o modelu StarCraft 2 Zerg, što će naravno biti najzanimljivije baš onima koji vole i igraju StarCraft igru. Da ne bude zabune, torba je ima Blizzard sertifikat, dakle u pitanju je oficijelan proizvod. Vrlo verovatno da nova torba neće mnogo pomoći da postignete bolje rezultate u StarCraft-u, ali hoće da vas svi zapamte kao onog "Zerga".

Ključne karakteristike

  • Atraktivan dizajn
  • Vrlo kvalitetna izrada

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Dimenzije: 580 x 370 x 85 mm

Razer StarCraft 2 Zerg

Ovaj model spada u Messanger modele, odnosno popularno nazvane poštarke kod nas. To znači da ima jedan kaiš za preko ramena, kao i da se nosi uglavnom dijagonalno. Proizvođač navodi da je kompatibilna sa 15" laptopovima, međutim, kao i uvek, savetujemo da lepo ponesete laptop u prodavnicu i na licu mesta proverite da li staje bez problema. Kao referencu imamo spoljašnje dimenzije od 580x370x85 mm, što opet ne govori baš mnogo o unutrašnjim dimenzijama. Ipak, sa dve glavne pregrade (jedna za laptop) i jednom dodatnom, raznim džepovima, ima i više nego dovoljno prostora da se smesti sve ono što je potrebno poneti na gaming session.

Torba je crne boje, spolja napravljena od 1680D balističkog najlona koji je otporan na vremenske uslove, dok je unutrašnjost od Ripstop najlona koji takođe ne propušta vodu, a kako poklopac ide preko otvora sa gornje strane, sadržaj torbe će biti odlično zaštićen od kiše, mada naravno ne treba baš ni preterivati u testiranju izdržljivosti. Tu je i karakterističan print sa spoljašnje i unutrašnje strane poklopca, kao i posebnog manjeg poklopca za odeljak sa laptopom. Poklopac se drži pomoću dva plastična klipa ali i čičak trake sa obe strane. Pored dve glavne pregrade imamo i jednu manju, sa ziperom u kojoj vidimo i posebne našivene džepove za držanje sitnica. Unutrašnje stranice su lepo postavljene tako da će laptop odlično zaštititi od udaraca i oštećenja.

Rezime

Kaiš za nošenje je širok, sa proširenjem koje će smanjiti pritisak na rame i učiniti da torba bude udobnija za nošenje. Podešavanje po dužini se vrši pomoću plastičnog klopa kojim se lako rukuje jednom rukom, tako da će biti praktičan dodatak za lakše skidanje torbe. Ovaj model je stvarno odličnog kvaliteta izrade, baš kao što smo i očekivali od torbe koja je namenjena igračima, tako da jedino treba proveriti da li bez problema laptop staje, dok sama torba dobija stvarno odlične ocene.

Conclusion

A strap is wide, with an extension that will reduce the pressure on the shoulder and make the bag more comfortable for carrying. Setting of the strap length can be done easily with one hand, thanks to a handy addition. Excellent build quality characterize this model, as we expected from a bag intended for gamers, so you only need to check that the laptop can fit inside the bag, while the bag itself deserves excellent reviews.

Preporučena cena (uključujući PDV, mart 2015.): 40€

ComputerLand ustupio: Razer StarCraft 2 Zerg
zvanični sajt: pyramid.rs