Redragon Karura tastatura sa sedam boja pozadinskog osvetljenja

Proizvođač periferija Redragon je predstavio Karura pozadinski osvetljenu igračku tastaturu sa sedam boja pozadinskog osvetljenja. Tastatura donosi novu verziju unapređenog osećaja pritiska tastera za bolje rezultate u vašim omiljenim igrama.

Redragon Karura

Sa druge strane, čvrst dizajn kućišta obezbeđuje dugovečnost ove tastature obzirom da nije lako oštetiti ili polomiti kućište. Opremljena je sa 104 standardna tastera pri čemu se pulsiranje LED osvetljena može podešavati.

Redragon Karura

Na raspolaganju igračima je 19 tastera koji nisu konfliktni, 12 multimedijalnih tastera te je moguće podešavati brzinu unosa. Igrači će posebno ceniti činjenicu da je moguće zameniti rezervnim ASWD i tastere strelica. Pored pomenutih sedam boja pozadinskog osvetljenja, na raspolaganju su četiri nivoa LED osvetljenja, kao i laserski ugravirani natpisi na tasterima.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Redragon
  • Model: Karura K502
  • Tip: Gejmerska
  • Priključak: USB
  • Prenos: RF
  • Standardnih tastera: 104
  • Funkcijskih tastera: 12

Zaključak

Redragon Karura je igračka tastatura sa 104 tastera opremljena pozadinskim osvetljenjem koja nudi opciju podešavanja pulsiranja svetlosti kao i mogućnost zamene tastera ASWD i tastera strelica. Igrači će posebno biti oduševljeni činjenicom da je dodirni osećaj nešto drugačiji, unapređen što će doprineti poboljšanim rezultatima u igrama.

Conclusion

Redragon Karura is a gaming keyboard with 104 keys equipped with backlight, offering the option to adjust the pulsing light and the possibility of replacing ASWD and arrow keys. Gamers will be particularly delighted by the fact that the tactile experience is slightly different, i.e. improved, which will contribute to better gaming results.

Zahvaljujemo se:

Monitor System, Kumanovska 14, Vračar, telefon: 011/3086979, 011/3449322, 065/3086979

Preporučena maloprodajna cena (jul 2016): oko 30€

monitor.rs