Redragon Kumara igračka tastatura kompaktnih dimenzija

Kompanija Redragon je predstavila svoju najtanju i najkompaktniju tastaturu do dana današnjeg, model Kumara – igračku tastaturu za ljude koji znaju šta žele, super minimalisitčku tastaturu sa visokokvalitentim tasterima čvrste izrade.

Redragon Kumara

Ovu tastaturu karakterišu prilagodljivi mehanički taster za ultimativno igračko iskustvo, crveno LED pozadinsko osvetljenje koje omogućava kristalno jasno razlikovanje tastera kako u mraku tako i pri svetlosti.

Redragon Kumara

Mehanički prekidači su građeni po meri da obezbde dugovečnost, odzivnost i trajnost. Karakteriše ih srednji otpor, odgovarajući zvuk pri kliku kao i odzivna povratna informacija. Ukupno je u okviru tastature dostupno 87 tastera, 12 multimedijalnih tastera, dok je dizajn takav da i u slučaju prskanja vode na tastaturu ona neće prodreti unutra.

Redragon Kumara

Specifikacije:

  • Proizvođač: Redragon
  • Model: Kumara K552
  • Tip: Klasična
  • Priključak: USB
  • Prenos: žični
  • Standardnih tastera: 87
  • Multimedijalnih tastera: 12

Zaključak

Redragon Kumara je igračka tastatura opremljena prilagođenim mehaničkim tasterima koja obezbeđuje odlične povratne informacije o dodiru tastera kao i LED crveno pozadinsko osvetljenje koje će vam jasno ukazati koji taster je u pitanju. Sa druge strane, kompaktne dimenzije i otpornost na prskanje čine ovu tastaturu veoma zanimljivom.

Conclusion

Redragon Kumara gaming keyboard is equipped with a customized mechanical keys which provides excellent feedback and a red LED backlight that clearly indicates which button is pressed. Compact dimensions and splash resistance make this keyboard a very interesting offer.

Zahvaljujemo se:

Atom Computers Bul. Arsenija Čarnojevića 90 lokal 12, 011 / 314 99 54

Preporučena maloprodajna cena (avg 2016): oko 55€

atom.rs