Samsung Galaxy TabPro S – vrhunski 2-u-1 model za one koji su uvek u pokretu

Ako želite da izvučete najbolje iz svog uređaja bilo za rad, igru ili pretraživanje interneta onda je najnoviji tablet kompanije Samsung – GalaxyTabPro S idealno rešenje obzirom da ga karakteriše Super AMOLED ekran koji nudi vrhunski kvalitet slike bez obzira na sadržaje.

Samsung Galaxy TabPro S

Sa druge strane, ako vam je ovaj tablet potreban za rad, kombinacija sa Windows 10 operativnim sistemom je dobitna kombinacija. Samsung Galaxy TabPro S baziran na Intel procesoru omogućava da kreirate, editujete ili pišete sadržaje na način koji je identičan kao da posedujete laptop računar.

Samsung Galaxy TabPro S

Tanak i lagan, Galaxy TabPro S je dizajniran sa linijama na koje ste navikli od strane kompanije Samsung. Ovaj tablet donosi performanse personalnog računara na tablet. U paketu sa Windows 10 operativnim sistemom, Intel Core M procesorom i 4GB sistemske memorije jednostavno nema mesta za kompromis kada je reč o performansama.

Samsung Galaxy TabPro S

Zabavu ćete podići na jedan novi nivo zahvaljujući sjajnom AMOLED ekranu na kojem će sadržaji dobiti dodatnu živost. Bilo da vam je potrebno da šaljete elektronsku poštu, želite da igrate igre ili posmatrate poslovne prezentacije boje će biti jednako bogate zahvaljujući AMOLED ekranu, patentiranoj tehnologiji kompanije Samsung.

Samsung Galaxy TabPro S

Računar karakteriše ekran dijagonale 12 inča rezolucije 2160x1440 piksela. Opremljen je sa 128GB SSD-om za svrhu skladištenja dok je kompletan doživljaj ovog uređaja kao komunikacionog sistema upotpunjen činjenicom da poseudje dve 5.0MP kamere, jednu pozadi, a jednu napred.

Samsung Galaxy TabPro S

Specifikacije:

  • Proizvođač: Samsung
  • Model: Tab Pro S
  • Dijagonala ekrana: 12.0 inča
  • Rezolucija ekrana: 2160x1440 piksela
  • Tip ekrana: Super AMOLED
  • RAM memorija: 4GB
  • Skladišteni kapacitet 128GB
  • Operativni sistem: Windows 10 Home

Samsung Galaxy TabPro S

Zaključak

Novi vrhunski tablet kompanije Samsung konkurencija je Apple iPad Pro i Microsoft Surface Pro 4 modelima. Donosi sve vrhunske karakteristike laptop računara ali u formi tableta, dok povezivanjem sa tastaturom dobijate potpunu funkcionalnost kompaktnog laptopa. Ovaj 2-u-1 model je dizajniran da bude tanak i lagan i u potpunosti prenosiv i kao takav će imati mnogobrojnu publiku.

Conclusion

This top-notch Samsung tablet is a direct competition to the Apple iPad Pro and Microsoft Surface Pro 4 models. If offers superior performance of a laptop in the form of a tablet while connecting the keyboard you’ll get fully functional laptop. This 2-in-1 model is designed to be thin, lightweight and fully portable and as such will have a large audience.

Zahvaljujemo se:

Laptop Plaza, Katanićeva 1, 011/3087693

Preporučena maloprodajna cena (apr 2016): oko 1240€

laptopplaza.rs