Samsung je svojoj pametnoj kućnoj aplikaciji SmartThings dao novi interfejs

Samsung je ažurirao korisnički interfejs za svoju pametnu kućnu aplikaciju SmartThings, zamenjujući blago prigušenu šemu boja stare aplikacije - prepune sivih i zemljanih tonova - novim korisničkim interfejsom i svežim izgledom. Novi interfejs se danas pojavljuje na Androidu sa verzijom iOS-a „koja sledi“ u neko nepoznato vreme u budućnosti, kaže Samsung.

Iako je interfejs stare aplikacije bio orijentisan prema različitim prostorijama koje su korisnici odredili za svoj pametni dom, novi izgled se sada fokusira na pet prostora:

  • Favoriti - novi početni ekran sa brzim pristupom najčešće korišćenim uređajima i scenama korisnika (zakazane rutine, na primer za jutro ili izlazak iz kuće).

  • Uređaji - za potpunu listu svih povezanih pametnih uređaja.

  • Život - za pristup Samsungovim dodacima, poput SmartThings Cooking (koji bi trebalo da vam pomogne da sortirate liste za kupovinu i recepte u kohezivan životni plan).

  • Automatizacije - za kreiranje i organizovanje Samsungovih automatizacija ako je to tada, poput pokretanja svetla zasnovanih na senzorima pokreta i tako dalje.

  • Meni - za sve ostalo, uključujući obaveštenja, podešavanja i istoriju uređaja.