Severinini novi Viber stikeri

Beograd, 19. decembar 2019. - Samo nekoliko meseci nakon njenog prvog paketa stikera, koji je rušio rekorde, Severinina popularnost na jednoj od najvećih komunikacijskih platformi na svetu, Rakuten Viber, i dalje raste. Novi, još šareniji stikeri ispunjeni su stihovima iz najnovijih hitova, s posebnim osvrtom na njenu “Magic Tour” turneju.

Sa preko pola miliona preuzimanja i gotovo 4 miliona poslatih stikera iz prvog paketa, Severina je zaista postavila visok standard, ali je spremna da ponovno ruši rekorde, pa i svoje.

Viber

  • Strašno mi je drago da se toliko ljudi pronašlo u mojim stikerima i stihovima koje sadrže. Ako vam se svideo prvi paket, obožavaćete drugi, koji smo nazvali “Magic Tour”. Ovi stikeri su ispunjeni ljubavlju i emocijama - žene će razumeti zašto - izjavila je Severina.

Viber

  • Nimalo ne sumnjamo da će Severina ponovo rušiti sve rekorde i to ovoga puta one koje je sama postavila, kao i da će svi koji cene nju i njen rad uživati u novim stikerima, ali i ekskluzivnom sadržaju u njenom Communityju na komunikacijskoj platformi Rakuten Viber – izjavila je Daniela Ivanova, direktorka razvoja poslovanja Rakuten Vibera.

Preuzmite besplatan “Magic Tour” paket stikera OVDE.

Pridružite se Severininom Viber Communityju OVDE.

Viber

“Magic Tour” stikeri biće dostupni za preuzimanje u Srbiji, Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori i Sloveniji – i predstavljaju savršenu priliku da pozovete svoju ekipu na koncert u Ljubljani, 21. decembra ove godine, i zajedno uživate u spektaklu koji Severina priredi svakim nastupom. Severinin stiker paket sadrži raznolike zabavne stikere, s dobro poznatim naslovima pesama “Ante”, “Taxi”, “Moja prijateljice”, ”Brad Pitt”, “Popila”, kao i “Od rođendana do rođendana”, ali i nekim novim hitovima, poput prelepe emotivne balade “Rođeno moje” ili megahita “Losha”.