Sony BDV-N9200WB mali kućni bioskop vrhunskog kvaliteta zvuka

Sony je predstavio mali kućni bioskop koji će vas u potpunosti preneti u okruženje filma koji gledate. Reč je o modelu koji obezbeđuje zvuk visoke definicije, nudi podršku za Blu Ray 3D, Blu Ray, DVD i CD reprodukciju, poseduje USB input za povezivanje USB memorije putem koje možete gledati filmove, slušati muziku ili prelistavati fotografije.

Sony BDV-N9200WB

U okviru podešavanja dostupni su specijalizovani zvučni režim kao što su Music Arena, Concert Hall ili Football. Vrhunske opcije povezivanja ne bi bile moguće bez ugrađenog NFC čipa koji omogućava beskontaktni striming muzičkih sadržaja direktno sa vašeg smart telefona, dok ugrađeni WiFi prijemnik omogućava striming sadržaja putem mreže.

Sony BDV-N9200WB

Uz pomoć ovog uređaja možete da doživite savršen doživljaj zvuka iz bioskopa uz pomoć surround zvuka koji dodaje efekat zvuka koji se prostorije iz visine ispred vas. Za ljubitelje fudbala ovde je dostupan specijalni režim preko kojeg možete da doživite osećaj kao da ste na stadionu.

Sony BDV-N9200WB

Specifikacije:

  • Proizvođač: Sony
  • Model: BDV-N9200WB
  • Konfiguracija: 5.1
  • Daljinski: bežični

Zaključak

Sony BDV-N9200WB je vrhunski kućni sistem za uživanje u gledanju bilo televizije bilo snimljenih sadržaja. Poseduje nekoliko režima prenosa zvuka koji će vam omogućiti da osetite kao da se nalazite na licu mesta bez obzira da li se radi o koncertu ili utakmici. Širok spektar opcija povezivanja i podrška za NFC i WiFi konekcije dodatno proširuju mogućnosti ovog sistema.

Conclusion

Sony BDV-N9200WB is a superior home system to enjoy watching television contents. It has several modes of sound transmission that will allow you to feel like you are on the spot, regardless of whether it is a concert or a game. A wide range of connectivity options and NFC and Wi-Fi support extend the capabilities of this system.

Zahvaljujemo se:

Gigatron Shop, Kirovljeva br. 17, 011/3541378

Preporučena maloprodajna cena (jul 2016): oko 1035€

gigatronshop.com