Sve što je potrebno za vaš biznis

Prateći potrebe poslovnih korisnika, A1 Srbija je pokrenuo eFiskal uslugu, u skladu sa novom regulativom o e-fiskalizaciji. eFiskal je kompletno rešenje koje će poslovnim korisnicima omogućiti efikasnije poslovanje, optimizaciju troškova kao i ubrzanje poslovnih procesa.

U želji da prelazak na novi, digitalni sistem fiskalizacije učini što jednostavnijim i lakšim, A1 Srbija je svoje rešenje u potpunosti prilagodila potrebama korisnika. To znači da, osim kompretnog fiskalnog rešenja, poslovni korisnici imati stalnu korisničku podršku tokom procesa prijave i kasnije pri instalaciji i održavanju. U želji da odgovori na specifične potrebe korisnika, kompanija je ponudila nekoliko rešenja namenjena različitim uslužnim delatnostima.

Tako osnovni A1 eFiskal paket, pored elektronskog uređaja za fiskalizaciju, obuhvata jedinstvenu sertifikovanu A1 aplikaciju za pouzdan i bezbedan prenos podataka Poreskoj upravi, kao i 20 GB interneta. Shodno potrebama, korisnici mogu izabrati jedan od dva uređaja sa ekranom osetljivim na dodir, integrisanim štampačem fiskalnih računa, skenerom bar-kodova i nizom drugih funkcija. Jedan je pogodan za frizerske salone, dostavne servise i trgovinske radnje, a drugi je desktop model sa dva ekrana i zadovoljiće sve potrebe HORECA i maloprodajnog sektora, kao i ostale objekte sa visokom frekvencijom kupaca i velikim brojem proizvoda.

Apoteke, dostavni servisi i trgovine mogu se opredeliti za A1 eFiskal plus paket, koji sadrži uređaj koji je pored izdavanja računa može da obrađuje plaćanja svim platnim karticama, eliminišući potrebu za nabavkom dodatnih uređaja i aplikacija za kartična plaćanja. Paketi su i cenom konkurentni, sadrže sve zakonom propisane karakteristike.

Zahvaljujući svojoj posvećenosti da pruži najbolje korisničko iskustvo A1 korisnicima uz vrhunska bezbednosna rešenja pruža stabilnu i brzu internet konekciju, da bi svoje poslovanje mogli da neguju i razvijaju. Kvalitet A1 mreže potvrdila su i nezavisna merenja, najpre kompanija Ookla koja je ovu mrežu proglasila najbržom mobilnom mrežom u Srbiji u 2021, a potom i RATEL (Regulatorna agencija za elektronske komunikacije), na čijem nacinalnom benchmarkingu je rangirana kao druga po kvalitetu.