Sve što vam je potrebno na jednom mestu: Da li znate šta je Huawei ekosistem i kako funkcioniše

Kako je ritam života ubrzan a tokom dana imamo sve više obaveza, često se pitamo postoji li neki način da sve što nam je potrebno imamo na dohvat ruke. Prvo što nam padne na pamet kada kažemo pomoć jeste telefon, ali u današnje vreme su važni i mnogi drugi gedžeti. Ono što kompanija Huawei ističe jeste mogućnost povezivanja različitih uređaja radi maksimalnog iskorišćavanja svih funkcija koje oni nude. Sinergija koja se ovim putem kreira je oličenje Huawei ekosistema - pametnog, brzog i funkcionalnog okruženja koje odgovara na sve svakodnevne potrebe korisnika.

Saveznici za svaki dan na poslu

Huawei ekosistem karakteriše efikasno obavljanje posla zbog uvezanih uređaja. Ako ste se nenadano našli na nekom poslovnom sastanku, a potrebno je da prezentujete podatke sa telefona kolegama, to neće biti nikakav problem. Preko opcije Multi Screen Collaboration ćete, na primer vaš Huawei Mate Xs 2 uređaj povezati sa laptopom i sve imati tu, na velikom ekranu. A ako dobijete neodložni poziv, idealna pomoć su bežične slušalice iz Huawei ponude. Imaju sposobnost brzinskog uparivanja, i to sa bilo kojim uređajem zasnovanim na EMUI platformi, te će audio povezivanje sa Huawei pametnim telefonom, tabletom ili računarom trajati svega nekoliko sekundi.

Ako se pak nalazite u bučnoj kancelariji, imate mnogo zadataka tog dana i potreban vam je mir, adekvatan izbor predstavljaju upravo elegantne Huawei FreeBuds Lipstick slušalice. Povežite ih sa vašim Huawei telefonom i zaboravite na okolinu. Ove slušalice će poništiti buku pomoću silent opcije, pružajući vam neophodan fokus.

Nova dimenzija aktivnog odmora

Sliku i priliku Huawei ekosistema možete iskusiti i baveći se sportom ili rekreacijom. Ono što će vam tada biti potrebno jeste plan treninga i muzika, kao malo dodatne motivacije za vaše ciljeve. Idealan gedžet za ovu priliku je Huawei Watch GT 3 Pro, koji svojim dizajnom, sportskim i zdravstvenim funkcijama oduševljava svakog korisnika. Kada se sat poveže sa Huawei slušalicama, poput novih Huawei FreeBuds Pro 2, i telefonom poput Huawei Mate Xs 2, stvara se moćni trio koji pruža impresivan doživljaj.

Telefon ne morate nositi sa sobom, što je izuzetno olakšanje. Slušalice se mogu povezati na sat, a moći ćete da slušate muziku koju imate na telefonu, primate poruke, pa čak i da se javite na pozive baš zahvaljujući ovoj mogućnosti povezivanja uređaja. Na telefonu će vam ostati zabeleženi rezultati treninga, nivo stresa, pređena kilometraža i potrošene kalorije - tako da uvek možete pratiti svoj napredak.

Funkcionalnost i jednostavnost nikad bliži

Ono što nesumljivo kombinovanje i povezivanje Huawei uređaja pruža jeste to da budete uvek u toku, kako sa informacijama koje na ovaj način imate uvek uz sebe, tako i sa estetikom uređaja koje kompanija Huawei nudi. Najnoviji uređaji iz Huawei ponude kao što su unikatne Huawei FreeBuds Pro 2 slušalice, elegantni Huawei Watch GT 3 Pro sat i inovativni Huawei Mate Xs 2, Huawei nova Y70 i Huawei nova Y90 telefoni - obezbeđuju da budete primećeni, a vaš život uz njih jednostavniji.