Svestrani projektori za celu porodicu

Kompanija Epson je predstavila novu liniju projektora za uživanje u HD filmovima kod kuće i briljantne prezentacije na poslu

Zvanično press saopštenje

Epson je predstavio novu seriju svestranih mobilnih projektora koji su idealni kako za dom, tako i za kancelariju. Reč je o modelima EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-X04, EB-S31 i EB-S04. Bilo da gledate filmove, porodične fotografije ili da držite prezentaciju na poslu, čitava serija poseduje fleksibilnost od koje će imati koristi cela porodica. Ove projektore odlikuju slika visokog kvaliteta, jednostavnost korišćenja i sveden dizajn.

Bez obzira na to da li ste kod kuće ili u kancelariji, svi žele da gledaju sadržaj visokog kvaliteta, čak i u dobro osvetljenim prostorijama. Zahvaljujući 3LCD tehnologiji i jednako visokim vrednostima za jačinu bele svetlost i svetlosti u boji, ovi projektori daju tri puta svetliju sliku od DLP konkurenata sa jednim čipom1. Kontrast od 15,000:1 koji odlikuje čitavu seriju omogućava najfinije detalje i intenzivne crne nijanse koje daju jasno definisane senke.

Kreirajte spektakularni bioskopski ugođaj za porodicu i prijatelje uz veličinu slike do 300 inča po dijagonali. Za sve koji žele Full HD sliku, model EB-U04 pruža neverovatno vizuelno iskustvo.

Pol Vajt, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe je izjavio: “Mobilni projektori treba da budu dovoljno svestrani da možete da ih korisite za različite namene i zato smo želeli da napravimo seriju u kojoj će uživati cela porodica. Ovi projektori nisu samo za mamu i tatu koji će ih koristiti na poslu, već i za decu koja će gledati sadržaj kod kuće. Na kraju dana, cela porodica se može okupiti u dnevnoj sobi da pogleda film ili porodični album.”

Čitava serija omogućava korisnicima jednostavno i brzo podešavanje. Projektor možete jednostavno premeštati iz jedne prostorije u drugu, budući da u pakovanju dolazi sa torbom. Slika se jednostavno podešava iz različitih pozicija bez distorzije, zahvaljujući vertikalnoj i horizontalnoj korekciji ivica.

Kada ga jednom instalirate, projektor možete povezati sa pametnim uređajem tako što ćete skenirati QR kod. Korisnici mogu projektovati fotografije i dokumente sa pametnih uređaja2 preko iProjection aplikacije. Svi modeli iz ove serije dolaze sa HDMI izlazom3 za emitovanje digitalnih i audio sadržaja visokog kvaliteta.

Epson je takođe uzeo u obzir činjenicu da korisnici ne žele da gube vreme na održavanje. Čak i da svaki dan odgledate po jedan film, lampu ili filter nećete morati da menjate u naredne 4 godine4.

Iako čitavu seriju možete koristiti u svim prilikama, za poslovna okruženja su posebno namenjeni modeli EB-U32 i EB-W32. Model EB-U32 poseduje WUXGA rezoluciju koja mu daje fleksibilnost prikazivanja sadržaja u nativnoj rezoluciji, uključujući Full HD. Ovi modeli takođe korisnicima pružaju veliki broj opcija za povezivanje za bolju saradnju i produktivnije stastanke. Oba modela za kancelarije imaju mogućnost da emituju prezentacije na više projektora u mreži, što omogućava gledanje na više lokacija. Korisnici na ovim lokacijama čak mogu da dele sadržaj bežično sa svima koji su na sastanku, preko svojih uređaja. Sve ove sjajne funkcije su takođe dostupne na svim drugim modelima u seriji korišćenjem ELPAP10 Wireless LAN ključa. Takođe je prisutna i split-screen funkcija koja omogućava istovremeno emitovanje dva odvojena sadržaja.