Svetski brend Spaces dolazi u Beograd

Beograd – Globalni brend Spaces, koji nudi ekskluzivne poslovne prostore, nastao je u Amsterdamu 2008. godine, a nakon Beča, Bukurešta i Zagreba, nastavlja ekspanziju u regionu otvaranjem svog prvog multifunkcionalnog centra u Srbiji. Inovativan poslovni prostor koncipiran je tako da na efikasan i kreativan način odgovori na sve zahteve svojih klijenata. Nalazi se na Novom Beogradu, u sklopu poslovnog centra A klase Navigator 2, u jezgru novog poslovnog distrikta, na samo 15 minuta udaljenosti od aerodroma Nikola Tesla.

Spaces

Fleksibilan i moderan radni prostor osmišljen je sa ciljem da profesionalcima i kreativnim timovima pruži dinamično i udobno mesto za rad. Sve prostorije, različitog kapaciteta i namene, uključujući bar i uslugu keteringa, sa najsavremenijim high tech funkcionalnostima, pružaju jedinstveno korisničko iskustvo svakodnevnog rada u vrhunski dizajniranom prostoru, prepoznatljivom za Spaces.

Spaces

Pored 24/7 pristupa Spaces centru u Beogradu, klijenti imaju i jedinstvenu mogućnost korišćenja preko 3000 poslovnih centara u više od 120 gradova sveta, kao i priliku da se poslovno povezuju sa profesionalcima i ekspertima na redovnim biznis događajima, koje Spaces tim sa posebnom pažnjom organizuje.

U sklopu Navigator 2 centra za sve zakupce obezbeđeni su parking, restoran, fitness centar, obdanište, dok su u neposrednoj blizini banke, hoteli i prodavnice. Spaces centar je brojnim linijama gradskog prevoza spojen sa skoro svim delovima grada, a pored njega prolazi i biciklistička staza, tako da je idealan i za timove i pojedince koji vode računa o zaštiti životne sredine i sopstvenom zdravlju.

Spaces

Spaces pruža kreativna radna okruženja sa jedinstvenim preduzetničkim duhom na stotinama lokacija širom sveta. Prostori u okviru brenda Spaces osmišljeni su da inspirišu vizionare, inovatore i trendsetere kako bi ostvarili, ali i nadmašili svoje ciljeve. Spaces pridaje posebnu važnost kreativnosti i samim tim neguje ideje okupljajući dinamičnu zajednicu malih preduzeća, preduzetnika i korporativnih radnika pod jednim krovom. Spaces je poslovni brend grupe IWG plc: holding grupe za više vodećih pružaoca usluga izdavanja poslovnog prostora. Ostali brendovi u portfoliju grupe IWG uključuju Regus, Signature by Regus, HQ i No18.