Telenor uvodi neograničeni mobilni internet za svoje korisnike

27. novembar 2020 – Telenor, u okviru praznične ponude koja počinje danas i traje sve do 27. januara, uvodi nove Total tarifne planove sa neograničenim mobilnim internetom, po promotivnim cenama i mogućnosti kupovine uređaja na popustu. Time Telenor pruža podršku svima kojima je potrebna pouzdana i sigurna mreža da rade, uče ili gledaju video u visokoj rezoluciji kada su kod kuće ili u pokretu.

„Ovo je godina koja je bila potpuno različita od ostalih, a takva je i ponuda sa kojom smo izašli na tržište. Naučili smo puno, a jedno od najvažnijih saznanja za našu industriju je da je pouzdana mobilna mreža vitalan resurs našeg društva, i da milioni ljudi računaju na nas da im je obezbedimo. Zato, kao odgovor, na tržište uvodimo neograničeni internet za naše korisnike da mogu lakše da rade, uče i funkcionišu u novom svetu povezanosti“, kaže Saša Filipović, izvršni Komercijalni direktor Telenora.

Total paketi

Novi Total Data i Total Data+ paketi sadrže neograničeni internet sa 50GB i 100 GB po punoj brzini , a nakon potrošene te količine, korisnici i dalje mogu da nastave sa kvalitetnim i brzim strimovanjem do 2 Mbs. Svi oni koji se odluče za neke od ostalih planova iz Total porodice, dobijaju neograničeni internet u narednih tri, šest ili 12 meseci u zavisnosti od odabranog paketa. Uz Total pakete, postoji i sloboda izbora između svih Digitalnih servisa, uključujući i premijum. Takođe, sada je dostupna i VoLTE usluga. Na taj način, korisnici mogu osetiti sve prednosti Telenor mreže uz veću fleksibilnost u obavljaju svakodnevnih obaveza.

Dodatak „Neograničeni internet“ za pripejd korisnike

Za pripejd korisnike, Telenor za praznike donosi više mobilnog interneta. Za nove korisnike koji do kraja januara 2021. kupe karticu i aktiviraju dodatak 5X ili 10X više, čeka ih više kredita, i 5GB ili 10GB mobilnog interneta koji mogu da koriste narednih sedam ili 15 dana. Takođe, naredna tri meseca dobijaju i po 10GB mobilnog interneta za dve omiljene aplikacije po izboru, svakih 30 dana bez naknade.

Novim i postojećim korisnicima je tokom promotivnog perioda dostupan i dodatak „Neograničeni internet“ koji donosi 100GB mobilnog interneta po punoj, a nakon toga po smanjenoj brzini u trajanju od 30 dana.

Pokloni za sve sa vaše novogodišnje liste

S obzirom na to da je i sezona praznika pred nama, uz nove pakete i neograničeni internet, Telenor ima široku ponudu uređaja. Telenorovi korisnici mogu obradovati svoje prijatelje i porodicu nekim od hi-tech poklona uz kupovinu na rate. Od najnovijih modela pametnih telefona pa sve do popularnih pametnih satova, narukvica i dodatne opreme, u ponudi je još uređaja za svakoga sa praznične liste.