Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Vox
  Model 40ADS553B Android
 Gabariti Masa 5.5
 Ekran Tip TFT LED
  Dijagonala 40
  Rezolucija 1920x1080
 Ostalo Dekoder DVB-S2
DVB-T2
  Ulaz Analogni
HDMI
LAN
S/PDIF
  Nosač 200x200
  Ostalo 3.5mm audio out
CI slot
USB priključak
WiFi
Zvučnici
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili
 

100
lencuga
ip adresa: 178.22.. - vreme: 27-Mar-2019 00:03:30 - #207869

VOX 40ADS553B

+ Dobra slika Dobar prijem DVB-T2. Jednstavan menu i pristup aplikacijama. Jednostavna i jasna podešavanja. *Mala masa i volumen. Stabilan na nožicama.

- Očajno loš zvuk. Posle jednog dana upotrebe TV je počeo da pišti/zuji u pozadini što je jače primetno uveče kad je tišina i slabije pojačani zvučnici (za osobe sa dobrim sluhom prilično uznemiravajuće). Prvog dana TV je bio nečujan. Loše izbušene rupe i narezan navoj za vijke na nosaču desne nožice. Okvir ekrana ne naleže lepo pa na nekim mestima ima zazor do 2 mm. Stand by dioda radi non stop i kad je tv u funkciji (smeta prilikom gledaanja u mraku). Spor rad Android operativnog sistema zbog slabog hardwear-a (CPU Mediatek quad core 700-900MHz, RAM 1GB, ROM 1,5GB). Daljinski upravljač ima obećavajući ergonomski oblik i pristojnog je kvaliteta, ali je prilično izdužen zbog velikog broja dugmadi koja su prilično tvrda i nisu sva lako dostupna za palac, posebno komande za VOL -+, PROG -+ (nisu duplirane na direkcijskim tasterima (krug) što je uobičajeno). Elektronski programski vodič EPG ne može prikazati opis i sadržaj emisija.Vidljiv je samo opis trenutne emisije.

TV koji na papiru nudi dosta taga, ali nažalost puno toga je nedorečeno i treba da se ispegla. Može se preporučiti kao dobar TV za praćenje DVB-T2 programa, dok su smart funkcije tu za eventualnu nuždu.

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan