Travelair AC eksterno skladišteno rešenje za one koji su stalno u pokretu

Travelair AC kompanije Asus je portabl bežični flash drive za mobilne uređaje koje omogućava laku razmenu sadržaja i backup sa svakog mesta. Sa 3x višim brzinama transfera u odnosu na druge bežične skladištene uređaje on je idealan za uživanje i razmenu HD video sadržaja, fotografija visoke rezolucije i velikih fajlova.

Travelair AC

Zajedno sa intuitivnom Asus AiDrive aplikacijom, možete da bežičnim putem pristupite sadržajima koji su skladišteni u okviru Travelair AC ili na SD kartici vašeg smart telefona ili tableta. Uz veoma brzu 802.11ac WiFi konekciju Travelair AC je ultimativno mobilno backup rešenje.

Travelair AC

Uživajte u glatkom stirmingu filmova i brzim transferima fotografija i fajlova sa bilo kog mesta. Dual band 2.4GHz u 5GHz konektivnost osiguravaju najbolje wireless iskustvo i kompatibilnost sa širokim opsegom uređaja.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Asus
  • Model: Travelair AC
  • Interfejs: WiFi, microUSB
  • Kapacitet: 32GB
  • Operativne frekvencije: 2.4GHz/5GHz

Zaključak

Asus Travelair AC je idealno rešenje kada vam je potrebno da prenesete veću količinu podataka zahvaljujući svom microUSB i WiFi interfejsu, a istovremeno i idealno rešenje ako želite da se na putu opustite uz neki film gledajući ga recimo na tabletu na kojem nemate dovoljno skladištenog prostora. WiFi konektivnost isto tako omogućava da izvršite backup sa svojih mobilnih uređaja bez potrebe za fizičkim povezivanjem uređaja.

Conclusion

Asus Travelair AC is an ideal solution for transmission of huge volumes of data thanks to the microUSB and Wi-Fi interface, but also it is the ideal solution if you want to watch a movie while travelling using a tablet that doesn’t have enough storage space. Wi-Fi connectivity allows mobile device data backup without physical connection of devices.

Zahvaljujemo se:

Monitor System, Kumanovska 14, Vračar, telefon: 011/3086979, 011/3449322, 065/3086979

Preporučena maloprodajna cena (avg 2016): oko 85€

monitor.rs