Virtuelno poslovanje je besplatno i na klik od vas

Dok u ovom karantinskom periodu vodite računa o svom zdravlju i zdravlju svoj najbližih, verovatno je, ukoliko vam posao to dozvoljava, režim rada od kuće jedna od prvih mera koju ste uveli. Da biste ostali u toku sa poslovnim aktivnostima, i bili jednako efikasni iz svog home office-a, nekadašnje sastanke za kancelarijskim stolom, zamenili ste onlajn razgovorima za koje vam je potrebna sigurna platforma. Još jedna neizostavna stavka na listi neophodne podrške za efikasan rad u ovakvim uslovima je i odabir adekvatnog cloud servisa, koji tehnološki naprednim kompanijama predstavlja glavni deo IT infrastrukture.

U nameri da izađe u susret pojačanim potrebama biznisa u periodu velikog opterećenja virtuelne infrastrukture, Vip mobile je omogućio korišćenje Eyeson video konferencije i Exoscale cloud platforme bez naplate do kraja juna 2020. godine.

Zašto su ove platforme vaš IT saveznik:

Eyeson

Suočavajući se sa izazovima u poslovanju tokom pandemije, važno vam je da se komunikacija sa kolegama ili klijentima odvija na jednako kvalitetnom nivou kao do sada. Eyeson video konferencija vam omogućava da se priključite sastanku samo jednim klikom putem linka, bilo to na vašem računaru, telefonu ili tabletu i tako vodite razgovor kojem može prisustvovati i do 100 osoba. Zahvaljujući jedinstveno patentiranoj Single Stream tehnologiji video veza će se odvijati u visokom kvalitetu slike i jasnog tona, a što je najvažnije, podaci koje prenosite ili delite, zaštićeni su strogim evropskim zakonima o privatnosti. Kako se danas i veliki broj konferencija održava onlajn, Eyeson vam pruža mogućnost live streaming-a na Facebook i YouTube društvenim mrežama. Tako ćete biti sigurni da će pristup vašoj video konferenciji imati i oni koji, možda, nisu na vašoj listi, ali su, i te kako zainteresovani da čuju više o odabranoj temi. Besplatnu registraciju uz instant pristup ovoj platformi možete obaviti na vipmobile.rs.

Exoscale

Kako bi kompanije najefikasnije iskoristile svoje IT potencijale i resurse za ostvarenje očekivanih poslovnih ciljeva, Vip mobile je lansirao sopstvenu cloud uslugu koja odgovara potrebama i izazovima sa kojima se susreću kompanije i IT stručnjaci danas, kao što su sprovođenje digitalne transformacije, modernizacija IT sistema, brži razvoj i implementacija, kao i optimizacija troškova. Sa druge strane, klijenti dobijaju visoku dostupnost, responzivnost, smanjenje rizika, fleksibilnost i stalnu stručnu podršku.

Nakon aktivacije usluge cloud servera, podešavanje nikada nije bilo jednostavnije i vrši se za samo 30 sekundi i u nekoliko jednostavnih koraka:

  • Unesite ime servera

  • Izaberite lokaciju ili data centar

  • Selektujte jedan od ponuđenih operativnih sistema i konfiguracija

  • Server je spreman za korišćenje

Jedan od glavnih kriterijuma pri odabiru provajdera je zaštita podataka. To potvrđuje i kompanija SchoolFox, koja je u periodu COVID-19 krize za bezbednu razmenu sigurnosnih podataka u savremenim školama, odabrala baš ovu platformu.“Exoscale čuva podatke u evropskim data centrima usaglašenim sa GDPR uredbom, što je činjenica koja nam omogućava da privatnost svih strana bude zaštićena”, objasnio je njihov generalni direktor, David Šalkamer.

Exoscale se posebno izdvaja i zbog jedne činjenice, koja ga čini posebno pogodnim za manje kompanije, startape i sve organizacije koje se u velikoj meri oslanjaju na DevOps. Ova platforma ne pruža pouzdanost samo na tehničkom nivou, već pruža sigurnost koju nude veliki brendovi koji stoje iza njega jer ovom platformom upravlja kompanija A1 Digital, čiji je Vip deo. Iskoristite ponudu koja traje do kraja juna 2020. godine, #OstaniteKodKuće i nastavite uspešno poslovanje iz svog doma, a kasnije i u redovnom režimu rada.