Više neta i mir u kući

Živeli sami, sa partnerom ili porodicom, do sada smo već ušli u rutinu života u izolaciji. Spakovali smo svoje redovne aktivnosti, potrebe i navike u kvadraturu sopstvenog doma, neko bi rekao preko noći. Čini se da nikad nismo bili spremniji da se preselimo u virutuelnu ravan i tamo neometano nastavimo život, dok ponovo ne postane bezbedno da provedemo vreme zajedno. Na tome se prvenstveno možemo zahvaliti razvoju tehnologije i internet komunikacija.

Većina nas se trudi da svoje vreme i raspored ispuni svim onim stvarima koje ostavljamo za „kad budemo imali malo više slobodnog vremena“ ili jednostavnijim i boljim načinima za obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Ipak priznaćete, nakada je pravi izazov uklopiti kućne obaveze sa poslovnim, a tu su i brojne serije, filmovi, eknjige, tutorijali. Ne treba zaboraviti ni prijatelje i članove prodice sa kojima smo svakodnevno u kontaktu.

Mi ljudi često volimo da koplikujemo i ubacujemo dodatne korake u sve što radimo. Ipak, i u ovim uslovima, mnoge svakodnevne stvari mogu da se urade na super jednostavan način, uz Vip KućniNet. Zabaviti se sa klincima uz muziku i đuskanje, ostati u formi uz online treninge, savladati nove veštine, održavati poslovne sastanke, biti na vezi sa kolegama, kafenisati prijateljima ... čak i kad ručak zagori, pa moraš da zoveš dostavu – brzi Vip kućni net ti pruža neograničeni surf za celu porodicu.

Kao i brojne druge stvari ovih dana, i KućniNet možeš poručiti online, preko sajta vipmobile.rs. Stići će ti u najkraćem mogućem roku, a na dalje ti nije potrebna posebna pomoć pošto ima jednostavnu plug & play instalaciju – sve što treba da uradiš je da ga uključiš u struju. Mobilni telefoni, tableti, računari, smart televizori ili bilo koji drugi povezivi uređaji dobijaju instant bežični pristup brzom internetu, a mogu se povezati i do 32 uređaja istovremeno.

Jednostavno baš kako i zvuči.

Uzmeš. Uključiš. Kućni Net.