Vivanco Sleeve 12''

Vrlo jednostavna Sleeve futrola namenjena onima koji traže univerzalno rešenje iz osnovne kategorije. Prostora nema puno na raspolaganju, ali unutra staju svi tableti do dijagonale od 12.1". Napravljena je od neoprena koji je rastegljiv i vrlo lak za održavanje.

Ovo je sigurno i najjednostavnija varijanta futrole za tablet, koja je ujedno i među najjeftinijima na tržištu. Mnogima futrola za tablet ima i malo drugačiju funkciju od primarne, a to je da bude više kao modni detalj. Ipak, osnovna namena jeste da se tablet zaštiti od habanja i grebanja, i dosta je onih koji traže što povoljniju futrolu univerzalne namene. Vivanco pored dosta atraktivnih modela ima na raspolaganju i ove koji su više generički, ali sa druge strane, to i nije neka velika mana, posebno zato što će ovakva futrola praktično biti kompatibilna sa bilo kojim modelim tableta koji se može kupiti. Ako dodamo tu i više nego dobru cenu, jasno je da nema baš prostora za mnogo zamerki.

Ključne karakteristike

  • Klasična Sleeve futrola
  • Pristojan kvalitet izrade
  • Veoma povoljna cena

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Dimenzije ekrana tableta: 12.1"

Vivanco Sleeve 12''

Kao i sve Sleeve futrola, i ova je vrlo kompaktnih dimenzija, tako da će zauzeti minimum prostora (recimo ako se nosi u nekog većoj torbi) ali i teži par stotina grama, tako da neće dodati mnogo na težini samog tableta. Kod nas je bio model u crnoj boji sa srebrnim detaljima po bočnoj strani, dok u ponudi postoji i jarko crvena varijanta. Ova futrola je napravljena od neoprena, i već smo više puta mogli da se uverimo u dobre osobine tog materijala koji je prilično postojan, rastegljiv i vrlo zahvalan za održavanje. Ono što je sigurno je da će se futrola prilagoditi obliku tableta, kao i da se neće baš brzo pohabati. Kvalitet izrade je solidan, ali svakako da je jasno da se radi o modelu kod koga je cena najbitniji faktor.

Za razliku od nekih futrola koje se kompletno otvaraju, kod ove se samo otvara ziper sa gornje strane, no to ne predstavlja problem za vađenje i stavljanje tableta u futrolu. Unutrašnjost je postavljena vrlo mekanim materijalom koji će maksimalno zaštititi ekran i zadnju stranu tableta od oštećenja prilikom transporta. S obzirom da je ovo mekana futrola, ne treba očekivati da će uspeti da zaštiti tablet i od pada na zemlju, mada će svakako i tu igrati bitnu ulogu. Prostora nema puno, kao što se i očekuje od sleeve futrole, tako da pored tableta neće stati ništa drugo, osim ako ne planirate da ponesete neka dokumenta sa sobom.

Rezime

Ovo nije jedina ovakva futrola koju smo videli, jednostavna konstrukcija i napravljena od neoprena, sa minimumom prostora na raspolaganju. Ipak, većini je to i više nego dovoljno, pošto nemaju neke velike zahteve. Sa cenom koja je ispod 10€, ovo je sigurno i jedna od najjeftinijih na tržištu, a iza nje ipak stoji kompanija čije proizvode već duže vreme možemo videti u prodavnicama, a ne anonimni proizvođač sa dalekog istoka.

Conclusion

This is not the only case we have seen; it is made of neoprene and characterized by a simple construction, with a minimum space available. However, most users will be satisfied with this, since they do not have big claims. At the price below 10 Euros, this is certainly one of the cheapest cases on the market, and behind it stands the company whose products are present on the market for a long time, not some anonymous manufacturer from the Far East.

Preporučena cena (uključujući PDV, januar 2014.): 9€

Desk ustupio: Vivanco Sleeve 12'''
maloprodaja: Bulevar despota Stefana 100, 011/329 21 40; Kneza Miloša 9, 011/3240017, Čika Ljubina 18-20, 011/303 2196
zvanični sajt: desk.rs