Xwave NT11920 torba za tablet

Ovo je torba za tablet do dijagonale ekrana od 10.1", i radi se o laganoj ali i veoma praktičnoj torbi u koju može dosta toga stati bez ikakvih problema, pa čak i neki netbook. Vrlo interesantnog izgleda i natprosečnog kvaliteta izrade, definitivno vredi pogledati.

Ukoliko ste vlasnik nekog od tableta dijagonale 10.1" pre ili kasnije ste sigurno bili suočeni sa izborom odgovarajuće torbe. Do nedavno i nije postojao toliko dobar izbor, no zahvaljujući kompanijama kao što je Xwave, sada možemo sasvim lepo birati između brojnih modela koji su dosta dobrih cena. Torba koju smo mogli da vidimo je nešto većih dimenzija od prosečnih varijanti i zato je odličan izbor za one koji uz tablet planiraju da ponesi još par drugih stvari. Ovaj model najviše podseća na malo smanjenu torbu za laptop, a dizajn i kvalitet izrade je definitivno pozicioniraju iznad proseka, barem kada su u pitanju modeli slične cene.

Ključne karakteristike

  • Moderan i atraktivan dizajn
  • Odličan kvalitet izrade
  • Povoljna cena

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Dimenzije ekrana tableta: 10.1"

Xwave NT11920

Ova torba spada u takozvanu messenger kategoriju, sa kaišem koji ide preko ramena. Ipak, kaiš se može i skinuti ako se ne koristi (tu je naravno i podešavanja po obimu ali ne i uobičajeno ojačanje za udobnije nošenje), no kako torba nema ručke za nošenje, pitanje je koliko je ovo skidanje kaiša smisleno. Torba je vrlo interesantnog dezena, napravljena spolja od platna sa detaljima od veštačke kože, i definitivno ima vrlo upečatljiv dizajn koji će se dopasti mlađim kupcima. Kvalitet izrade i završna obrada su odlični i u rangu nekih dosta skupljih modela, tako da sa te strane nemamo nikakve primedbe niti zamerke i mi bi eventualno dodali jednu ručku za nošenje, ali to je već pitanje funkcionalnosti a ne estetike.

Poklopac ide preko celog prednjeg kraja torbe i drži se na dve čičak trake, tako da nema bojazni da će se slučajno otvoriti. Sa prednje strane torbe imamo jednu uzanu pregradu koja je otvorena sa gornje strane, gde je zgodno držati sitnice i stvari koje treba imati pri ruci. Glavna pregrada je takođe otvorena sa gornje strane, a unutra imamo poseban džep za tablet, dok je ostatak pregrade slobodan za sve ono što još treba poneti, tako da ima sasvim dovoljno prostora i za one koji vole da nose dosta toga Takođe, moći će, doduše van džepa za to predviđenog, da stane i neki veći tablet, pa čak i ultrabook/netbook , ali toplo preporučujemo da se prvo dobro isproba pre kupovine.

Rezime

Ova torba nas je dosta iznenadila pošto smo očekivali još jedan u nizu konfekcijskih modela, a dobili smo torbu koja po svemu odskače od proseka i onoga što se najćešće i može dobiti po ovoj ceni. U skladu sa tim, teško da može izostati preporuka, pošto je torba stvarno sjajan izbor za ovu cenu. Xwave u ponudi ima stvarno dosta toga, ali uvek uspemo da se iznenadimo nekim od modela koji po svemu iskaču iz mase sličnih.

Conclusion

This bag has surprised us as we were expecting yet another confectionery model, and we got a bag that stands out from the average offer and the models available at this price. Accordingly, the recommendation cannot be omitted, as this bag is a great choice at this price. Xwave offers various goods, but always surprises us with some model that differs from the rest of the offer.

Preporučena cena (uključujući PDV, decembar 2013.): 19.5€

NT Company ustupio: Xwave NT11920
maloprodaja: NT Company prodajna mesta na ovom linku.