Ready2Music
BT BOMB
Napomena: Tačnost cene, dobavljivosti, kao i same specifikacije nije moguće garantovati 100%. Proverite sve detaljno u prodavnici gde kupujete da bi potvrdili tačnost podataka.
SPECIFIKACIJA PROIZVODA
 Identifikacija Proizvođač Ready2Music
  Model BT BOMB
 Ostalo Konfiguracija 1.0
 

RECENZIJE, KOMENTARI, PITANJA I ODGOVORI
MORATE BITI REGISTROVANI DA BI POSTAVLJALI TEME!
napravite klasičan nalog ili se uloguj na postojeći
NAPOMENA: posle logovanja bićete automatski vraćeni na ovu stranicu
ili

100
redakcija itsvet.com
ip adresa: - vreme: 11-Mar-2016 08:03:17 - #197050

Ready2Music nam se vraća novim proizvodom koji nudi vrhunski kvalitet zvuka u kompaktnom pakovanju. Reč je o modelu Music Bomb, bežičnom zvučniku koji je istinski predivan i pravi mamac za oko.

Bez obzira gde se nalazite, Music Bomb zvučnik kompanije Ready2Music će vam obezbediti moćan zvuk dok ste u pokretu. Ovaj zvučnik je presvučen mekim silikonskim kućištem i omogućava da prenosite zvuk sa telefona kao kada je reč o handsfree karakteristici.

Karakteriše ga Bluetooth 2.1 verzija kada je reč o povezivanju, dok jednim punjenjem baterije korisnici mogu da uživaju u tri do četiri časa reprodukcije, a vreme punjenja baterije je 2 do 3 časa. Zvučnik je vodootporan na prskanje tečnosti dok je zahvaljujući silionskom kućištu otporan i na udarce.

Specifikacija:

  • Proizvođač: Ready2 Music
  • Model: BT Bomb
  • Konfiguracija: 1.0
  • Bluetooth verzija: 2.1
  • Vreme reprodukcije: 3 do 4 časa

Zaključak

Ready2Music su predstavili ponovo nešto do sada neviđeno. Sjajno su iskoristili oblik zvučnika i silikonsko kućište i kreirali Bomb zvučnik koji naravno podseća na malu bombu, a da je reč o maloj bombi kada je u pitanju kvalitet zvuka posvedočiće svako ko bude kupio ovaj model.

Conclusion

Ready2Music presented something unprecedented. This company created Bomb speaker reminiscent of a small bomb with its silicone case. Anyone who buys this model will surely testify that this is a small bomb when it comes to sound quality.

Zahvaljujemo se:

Pro Net System d.o.o, Save Kovačevića ulica 2. 2a, 011/3317982

Preporučena maloprodajna cena (mar 2016): oko 35€

© 2024 CEDENS COMPANY d.o.o.
coded with by Kalinić Milan