Bežični, Bluetooth omogućeni Beolit 15 zvučnik za prenosive uređaje kompanije Beoplay

Beolit 15 je zvučnik koji podržava Bluetooth 4.0 standard za bežični prenos zvuka od vašeg mobilnog uređaja.

Beolit 15

Karakteriše ga True 360 tehnologija prenosa zvuka u svim pravcima koja omogućava svima u prostoriji da uživaju u jednakom kvalitetu zvuka.

Beolit 15

Povezivanje uređaja sa zvučnikom je veoma lako, zahvaljujući Bluetooth 4.0 tehnologiji. Rešetka zvučnika je izrađena od aluminijuma, a rupice na njoj su savršeno opozicionare da obezbede optimalnu disperziju zvuka. Anodizovani sloj štiti aluminijum od ogrebotina, korozije i daje vam savršenu podlogu za dodavanje boja.

Beolit 15

Sa gornje strane zvučnika nalaze se četiri tastera za kontrolu uređaja, od kojih dva svetle kada su u upotrebi. Tasteri kontrolišu uključivanje/isključivanje, aktiviraju Bluetooth i omogućavaju podešavanje jačine zvuka.

Beolit 15

Specifikacije:

  • Proizvođač: Beoplay
  • Model: Beolit 1515
  • Masa: 2.7kg
  • Povezivanje: Bluetooth 4.0 za bežično povezivanje i 3.5mm za žično
  • Materijali. Aluminijum, guma, plastika

Beolit 15

Zaključak:

Beolit 15 je Bluetooth omogućeni zvučnik koji podržava True 360 tehnologiju za prenos zvuka na sve strane prostorije. Pored Bluetooth konektivnosti povezivanje sa prenosivim uređajima je moguće i preko 3.5mm priključka. Povezivanje se izvodi veoma lako pritiskom jednog tastera dok su same kontrole veoma intuitivne.

Conclusion

Beolit 15 is a Bluetooth-enabled speaker supporting True 360 technology for the sound transmission all over the room. In addition to Bluetooth connectivity, connection with portable devices is also possible using the 3.5mm connector. Connecting can be easily done just by pressing a single button while controls are intuitive.

Zahvaljujemo se:

iStyle, Ušće Shopping Centar, Bul.Mihajla Pupina 4a, 062/8004049

Preporučena maloprodajna cena (jun 2016): oko 500€

istyle.eu/rs/