Brend Tesla predstavlja novi telefon iz premium klase: Tesla Smartphone 9.1 Lite

09.05.2018. Beograd – Kompanija Comtrade danas predstavlja Tesla Smartphone 9.1 Lite. Kada je reč o zahtevnim i probirljivim korisnicima, onima koji obraćaju pažnju na svaki detalj i očekuju samo najbolje, Tesla Smartphone 9.1 Lite ispunjava sva očekivanja. Moćni procesor u savršenom skladu sa radnom memorijom, fotografije vrhunskog kvaliteta, autonomija na zavidnom nivou i sjajan multimedijalni doživljaj samo su neke od prednosti ovog modela.

Tesla Smartphone 9.1 Lite

Proporcija koja dobija

Tesla Smartphone 9.1 Lite odlikuje se znatno užim ramom koji ostavlja više prostora za ekran. U odnosu stranica 18:9, ovaj vrlo kvalitetan HD+ ekran od 5,7 inča nudi izuzetno brzi odziv na komande, uz raskošne boje, ali i odličan prikaz slike na otvorenom. Tesla Smartphone 9.1 Lite pruža zaista uzbudljiv vizuelni doživljaj. Uz to, on vam otkriva novu dimenziju komfora na dlanu, uz idealnu proprociju od 18:9, po prvi put u Tesla ponudi!

Miravision tehnologija omogućava podešavanje boja shodno potrebama korisnika. Funkcija automatske regulacije osvetljenja štedi bateriju tako što osvetljenost ekrana prilagođava spoljašnjim uslovima, za impresivan prikaz u svakoj situaciji.

Tesla Smartphone 9.1 Lite

Padovi telefona često nose rizik od manjih ili većih oštećenja. Kod Tesla Smartphone-a 9.1 Lite taj rizik je smanjen na minimum, jer je njegov ekran zaštićen od grebanja, a dolazi i uz silikonsku masku.

Moćan procesor za moćne performanse

Moćni osmojezgarni 64-bitni procesor obezbeđuje brzo i kvalitetno izvršavanje zadataka bez ikakvih zastoja. Njegova savršena usklađenost sa radnom memorijom od 3 GB obezbeđuje visoku efikasanost u radu, pri čemu simultana upotreba velikog broja aplikacija ne predstavlja nikakav problem. CorePilot tehnologija osigurava besprekornu izvedbu multimedijalnih sadržaja koji zahtevaju velike grafičke resurse, dok u isto vreme održava efikasnost baterije. Zahvaljujući Mali T860 grafičkom procesoru, multimedijalni doživljaj zadovoljava najviše standarde, a igranje i najzahtevnijih igrica teče vrlo glatko.

Tesla Smartphone 9.1 Lite

Android 7 Nougat

Tesla Smartphone 9.1 Lite dolazi sa aktuelnim Android 7.0 operativnim sistemom. Njegova savršena optimizacija omogućava maksimalnu uštedu baterije pri obavljanju svih zadataka, a još jedna novina je i Dual screen opcija koja omogućava podelu ekrana i paralelni rad u dve aplikacije.

Dual cameras tehnologija

Tesla Smratphone 9.1 Lite koristi Dual cameras tehnologiju, tako da vrhunske fotografije više nisu rezervisane samo za vlasnike profesionalnih foto-aparata. Uz dve kamere od 13 i 5 megapiksela možete da snimite dve različite pozicije iste scene i kasnije odaberete onu koja će biti primarna, uz istovremeno zamućenje one koja nije izabrana. Kada se iskombinuju, dve kamere mogu da obuhvate više prostora i obezbede širi kadar. Ali to nije sve, jer za najbolje selfije, tu je i prednja kamera od 8 megapiksela.

Tesla Smartphone 9.1 Lite

Bezbednost na najvišem nivou

Smartphone 9.1 Lite opremeljen je senzorom za otključavanje telefona putem otiska prsta. Senzor prepoznaje otisak u vrlo kratkom roku i uz veoma visoku preciznost, pa je praktično nemoguće da iko osim vlasnika pristupi sadržaju telefona. Fingerprint senzor nalazi se na tasteru koji je pozicioniran na zadnjoj strani uređaja, a senzor registruje otisak u opsegu dodira od 360 0 .

Brzo punjenje kao standard

Uz odličnu bateriju od 2800mAh koja uz Android 7 Nougat obezbeđuje sjajnu autonomiju uređaju, Tesla Smartphone 9.1 Lite podržava i Quick charge, odnosno mogućnost bržeg punjenja telefona pomoću originalnog punjača sa USB type C priključkom.

Dual SIM i 4G prenos podataka

Uz podršku za 2G/3G/4G veze na obe SIM kartice, pristup internetu je brži, uz veće brzine prenosa podataka i bolju pokrivenost signalom. Pored toga, tu je i Dual SIM funkcija koja omogućava upotrebu dve SIM kartice. Zahvaljujući tome, možete potpuno odvojiti privatno od poslovnog i uštedeti na putovanjima koristeći lokalnu SIM karticu.

Slušalice kao bonus, i to nije sve

Tesla Smartphone 9.1 Lite dolazi sa slušalicama koje isporučuju izuzetno kvalitetan zvuk, a ima i notifikacionu LED lampicu koja signalizira propuštene pozive, poruke i druga obaveštenja. Gde god da se nalazite, GPS vas neće izneveriti, a uz a-GPS i GLONASS podršku, precizno navođenje do željene lokacije je zagarantovano.

Interfejs je prilagođen redizajniranim ikonicama jedinstvenim za Tesla telefone. Galerija sadrži fotografije visokog kvaliteta i velikog formata. One otkrivaju lepote naše zemlje i regiona i idealne su kao pozadina ekrana. Tesla Smartphone 9.1 Lite nudi i ringtonove koje su za Tesla telefone specijalno kreirali vrhunski domaći kompozitori.

Isprobajte ga i uverite se u mogućnosti ovog fenomenalnog uređaja. Potražite ga u maloprodajnim objektima naših poslovnih partnera, a detaljnu specifikaciju pronađite na našem web sajtu: www.tesla.info.