Harman Kardon SoundSticks 2.1 zvučni sistem predivnog izgleda

Već 60 godina kompanija Harman Kardon dizajniran neke od najboljih i najprivlačnijih zvučnih sistema i pojačala, a u sličnom tonu nastavlja i SoundSticks 2.1 kanalni sistem desktop zvučnika, jedini audio sistem koji je postao deo stalne postavke muzeja savremene umetnosti u Njujorku.

Harman Kardon SoundSticks 2.1

Ovaj sistem karakteriše subwoofer prečnika 160mm, osam drajvera punog opsega, 40W pojačanja , kontrole osetljive na dodir za podešavanje jačine zvuka, kao i 3.5mm audio priključak za povezivanje sa sistemom koji obezbeđuje izvor zvuka.

Harman Kardon SoundSticks 2.1

Takođe, za one koji preferiraju bežično povezivanje i izbegavanje svake vrste kablova ovaj sistem je obezbeđen Bluetooth tehnologijom. Dopadljivi dizajn ovog zvučnog sistema učiniće da on bude uvek dobrodošli dodatak bilo da je reč o vašem radnom stolu ili zvučni sistem koji služi da poboljša zvuk vašeg televizora i nalazi se u vašoj dnevnoj sobi.

Specifikacije:

  • Kategorija: Multimedijalni 2.1 zvučni sistemom
  • Subwoofer: 20W (RMS)
  • Frekventni odziv: 44Hz do 20KHz
  • Prenos: bežični (Bluetooth), žični 3.5mm
  • Dimenzije: subwoofer: 258x232x232mm, sateliti: 254x51x51mm

Zaključak

Vrlo dopadljiv zvučni sistem kompanije Harman Kardon koji pored odličnog dizajna obezbeđuje i vrhunski kvalitet zvuka. Ovaj zvučni sistem možete povezati bežičnim ili žičnim putem i savršeno će se uklopiti gde god odabrali da ga postavite.

Conclusion

In addition to providing excellent design, the Harman Kardon sound system provides users with the superb sound quality. This sound system has both wireless and wired connections and will fit perfectly wherever you choose to place it.

Zahvaljujemo se:

iStyle, Ušće Shopping Centar, Bul.Mihajla Pupina 4a, 062/8004049

Preporučena maloprodajna cena (mar 2016): oko 295€

istyle.eu/rs/