HP White S6500 bežični zvučnik za deset sati striming sadržaja

Ponuda zvučnih periferija kompanije HP je bogatija za HP White SS6500 bežični zvučnik koji je dizajniran za upotrebu sa tabletima, smart telefonima, personalnim računarima i drugim uređajima koji podržavaju Bluetooth ili 3.5mm audio izlaz.

HP White S6500

Reč je o portabl zvučniku koji kombinuje odličan kvalitet zvuka sa impresivnim karakteristikama. Možete da vršite striming svojih omiljenih muzičkih sadržaja deset sati i uživate u vrhunskom kvalitetu zvuka bilo gde.

HP White S6500

Preko Bluetooth konekcije ovaj zvučni sistem može da se poveže na udaljenosti od deset metara. Ugrađeni tasteri zvučnika omogućavaju potpunu kontrolu nad numerama koje se reprodukuju dok izdržljiva baterija uz deset sati reprodukcije omogućava da uopšte ne vodite računa o tome da treba da je punite često već je jednostavno ostavite da se napuni preko noći.

Specifikacije:

  • Proizvođač: Hewlett-Packard
  • Model: White 6500 bežični zvučnik:
  • Tip konekcije: Bluetooth, 3.5mm
  • Baterija: 10 časova
  • Kontrole: ugrađene

Zaključak

Odlično bežično rešenje za sve one koji imaju potrebu da vrše striming sa svojih Bluetooth omogućenih zvučnika ili pak preko 3.5mm priključka pa je ovaj maleni bežični zvučnik sa ugrađenim kontrolama idealan za upotrebu u okviru smart telefona, tableta ali i laptopova. Baterija obezbeđuje deset sati reprodukcije što je dodatna prednost ovog modela.

Conclusion

This is excellent wireless solution for all those who need to perform streaming from Bluetooth-enabled speakers or through a 3.5mm jack, so this tiny wireless speaker with built-in controls is ideal for use in the context of smart phones, tablets and laptops. The battery provides ten hours of work, which is an additional advantage of this model.

Zahvaljujemo se:

Coral Computers, Đorđa Stanojevića 9, Belville, tel: 011/6302195

Preporučena maloprodajna cena (apr 2016): oko 25€

coral.rs