MyCloud Mirror kućni cloud sistem maksimalne sigurnosti vaših podataka

Kompanija Western Digital je predstavila My Cloud Mirror personalni cloud skladišteni sistem koji omogućava da svoje sadržaje skladištite na bezbednom mestu u okviru vaše kućne mreže tako da imate potpuni uvid u to gde su vaši dragoceni bilo poslovni ili privatni podaci uskladišteni. Plus, za svrhu skladištenja nakon kupovine ovog sistema ne plaćate ništa.

WD MyCloud Mirror

My Cloud Mirror personalni cloud skladišteni sistem je opremljen sa dva hard drajva koji rade u Mirror Mode (RAID 1) konekciji tako da kada preneste sadržaje na jedna drajv, oni se automatski dupliraju i na drugi drajv za dodatnu sigurnost. Ako se dogodi da jedan drajv prestane da radi, sadržaji su bezbedno sačuvani na onom drugom drajvu.

WD MyCloud Mirror

Ovaj sistem vam omogućava da izvršite backup i organizovanje svih vaših porodičnih fotografija, na jednom bezbednom mestu i bez ikakve muke vršite striming sadržaj na vaš uređaj preko kojeg želite da sadržajima pristupite. My Cloud mobilni i web pristup omogućava da gde god se nalazite možete lako da pristupite omiljenim sadržajima koristeći tablet, smart telefon ili desktop računar koji poseduje Internet konekciju.

Specifikacije:

  • Proizvođač: western Digital
  • Miodel: My Cloud mirror
  • Dimenzije: 171.5x154.9x99
  • Ugrađeni dksk: 16TB

Zaključak

My Cloud Mirror kompanije Western Digital je privatni cloud sistem dizajniran da obezbedi potpunu sigurnost i odličan skladišteni kapacitet za korisnike. Dva drajva rade u RAID 0 konfiguraciji za bezbedno skladištenje sadržaja jer ako jedan drajv prestane da radi drugi je funkcionalan i čuva vaše dragocene sadržaje.

Conclusion

Western Digital My Cloud Mirror is a private cloud system designed to provide complete security and excellent storage capacity. Two drives operate in a RAID 0 configuration in order to provide safe content storage because if one drive fails, the other is fully functional and keeps your data.

Zahvaljujemo se:

A Maze Computers, Prote Mateje 48/pr/2, telefon: 011/3862284

Preporučena maloprodajna cena (jul 2016): oko 850€

a-maze.co.rs