Capdase Folder Case

Atraktivna futrola za iPad 2 i 3, koja iako nije baš mnogo jeftina, predstavlja odličnu kupovinu. Vrlo je kvalitetne izrade i deluje nam vrlo čvrsto i izdržljivo, a u poklopac je ugrađen magnet, tako da će se ekran automatski gasiti i tablet ići u sleep režim kada se poklopac zatvori.

Capdase je jedan od najpoznatijih proizvođača dodatne opreme za telefone i tablete, sa posebnim akcentom na Apple proizvode koji tradicionalno privlače i najviše pažnje. Do nas je stigla futrola namenjena drugoj i trećoj generaciji popularnih iPad-ova, pa uprkos nešto većoj ceni u odnosu na prosek, ukoliko tražite vrhunsku futrolu, ovo skakako ne treba propustiti. Futrole iako često imaju samo estetsku ulogu, ipak najpre služe da zaštite tablet od habanja i oštećenja, ali imaju često i brojne dodatne funkcije. Model Folder Case spaja dosta toga, tako da se čini da je vredan vredan investicije.

Ključne karakteristike

  • Veoma kvalitetna izrada

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Kompatibilnost: iPad2, iPad3

Capdase Folder Case

Kao i ostale futrole sličnih karakteristika, i ova se sastoji iz dva dela, nalik na korice knjige. Ovaj Folder Case je roze boje i u pitanju je Folio Dot verzija futrole, što se vidi po specifičnoj teksturi spolja. Iako nije u pitanju prava koža, već veštačka, deluje prilično kvalitetno i izdržljivo, sa izuzetno dobrom finalnom obradom. Oznake proizvođača su diskretno postavljena na futrolu, tako da neće skretati mnogo pažnje. Ono što je bitno je da je cela unutrašnjost postavljena mekanim materijalom baršunastog finiša koji ima ulogu da sve površine, uključujući ekran, zaštite od habanja i oštećenja. Iako to nigde ne piše eksplicitno, futrola će dobro doći i ako tablet slučajno ispadne, tako da svakako nije loše imati to u vidu.

Instalacija je jednostavna, tablet se ubacuje u futrolu, tako da čvrsto stoji i pošto je ona pravljena po meri, stoji prilično tesno, tako da se tablet neće mrdati niti postoji mogućnost da ispadne slučajno. Ono što odmah vidimo je da futrola ima proreze i useke tako da su svi tasteri, konektori i kamere slobodni, i tu neće biti nikakvih problema. Još jedan zgodan trik je i dodatak magneta u poklopac, tako da je kompatibilan sa activate/sleep režimima rada iPad-a, baš kao i njihova originalna futrola. Poklopac se može saviti, tako da se tablet može postaviti u dva položaja, jedan zgodan za čitanje i gledanje filmova (pod malim nagibom u odnosu na vertikalu), kao i spušteni položaj kada će biti idealan za kucanje.

Rezime

Ova futrola nije baš jeftina, no kvalitetne proizvode uvek treba malo više platiti i to nije nikakvo iznenađenje. Pošto znamo da Capdase spada u poznatije i bolje proizvođače, to svakako nije nikakvo iznenađenje. U svakom slučaju, dobro je znati da postoje i druge boje dostupne sem ove roze, kao i to da je ova futrola jedna od najkvalitetnijih modela koje smo videli za iPad tablete.

Conclusion

This carrying case is not cheap at all, but high quality products always cost more and it is no surprise. Since we know that Capdase is one of the well-known producers, this is certainly no surprise. Anyway, it is good to know there are other colors available besides the pink, and that this carrying case is one of the best models we have seen for the iPad tablets.

Preporučena cena (uključujući PDV, jul 2013.): 37€

Gigatron ustupio: Capdase Folder Case
maloprodaja: Gigatron Shop Kirovljeva br. 17, 011 / 354 13 78 ili 011 / 354 13 79
zvanični sajt: gigatronshop.com