HP Value Top Load Case

HP izgleda pored laptopova izgleda ume da napravi i dobre torbe, pa sve više vrlo kvalitetnih modela koje viđamo dolaze upravo sa potpisom ove kompanije. Value Top Load model je namenjen onima koji traže klasičnu torbu, koja ih u ovom slučaju sigurno neće razočarati.

Navikli smo na prilično kvalitetne torbe koje dolaze iz HP-a, pa iako znamo da svi proizvođači laptopova imaju brendirane svoje torbe, HP se do sada veoma lepo istakao po modelima koji nude stvarno sjajan odnos cene i kvaliteta, a ova torba je prilično dobar pokazatelj šta se može očekivati za uloženi novac. Iako je većina torbi ovog proizvođača malo jače cene od proseka, nije teško dati preporuku. Model koji ćemo ovom prilikom videti je Value Top Load koji spada u osnovne modele, stoga i cena koja je prilično dobra za ovu kategoriju.

Ključne karakteristike

  • Vrlo kvalitetna izrada
  • Dobra cena

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Veličina dijagonale laptopa: do 18"
  • Dimenzije: 470 x 335 x 50 mm
  • Težina: 1Kg

HP Value Top Load Case

Ovo je klasična laptop torba, ali nešto modernijeg dizajna koji će sigurno odgovarati poslovnim, ali i običnim korisnicima koji traže izdržljivu torbu funkcionalnog dizajna. Iako je nešto većih dimenzija (osnove od 470x355 mm), nije glomazna a u nju staju praktično svi laptopovi na tržištu, sa maksimalnom dijagonalom od 18". Izrađena je od kvalitetnog materijala koji je otporan na habanje, lako se održava i pruža osnovnu zaštitu od kiše. Kao većina poslovnih modela, ova torba je kompletno crne boje, sa diskretnim HP logom pri vrhu. Torba sa donje strane ima i plastično ojačanje koje će pomoći da stoji uspravno na podlozi.

Kao što smo i očekivali, torba ima na raspolaganju dosta udobne ručke za nošenje, a ukoliko je potrebno, na tu je i kaiš za preko ramena koji je dovoljno širok i sa ojačanjem na sredini tako da će torba biti udobna i za duže nošenje. Kaiš se naravno može i skinuti po potrebi. Sa prednje strane imamo jednu pregradu srednjih dimenzija, zaštićenu ziperom, koja služi za nošenje raznih sitnica kao što su novčanik, telefon, olovke i druge stvari. Sa zadnje strane je i jedan uži džep koji je predviđen za dokumenta, dok je glavni deo torbe rezervisan za laptop i otvara se sa gornje strane (Top Load). Unutrašnjost torbe je presvučena materijalom nalik na microfiber, tako da će površine poklopca i donje strane laptopa biti zaštićene od habanja i oštećenja.

Rezime

Ova torba ima odličnu cenu koja će odgovarati širem krugu kupaca i to je ono što odmah možemo reći, a što se tiče kvaliteta izrade i organizacije prostora, teško da može biti bilo kakvih zamerki. Do sada, HP torbe su nam se dosta dopale i polako ali sigurno zauzimaju prilično visoku poziciju na tržištu iako je konkurencija prilično jaka.

Conclusion

This bag has an excellent price that will suit a wider range of customers, and as far as build quality and use of space, there are no complaints. So far, we were pleased with HP bags that slowly but surely occupy a high position on the market even though the competition is quite fierce.

Preporučena cena (uključujući PDV, septembar 2013.): 25€

Pin Computers ustupio: HP Value Top Load Case
maloprodaja: Pin Computers partneri, spisak prodavnica na ovom linku.