HONOR predstavio nove Magic Earbus slušalice

Beograd, 9. jun 2020. godine – Jedan od vodećih tehnoloških brendova, kompanija HONOR, objavila je danas dostupnost najnovijeg modela bluetooth slušalice pod nazivom HONOR Magic Earbuds, koje predstavljaju prve True Wireless Stereo (TWS) slušalice kompanije na globalnom tržištu, sa naprednim funkcijama kao što je aktivno poništavanje buke. Idealne za ljubitelje fitnesa, ali i korisnike koji jednostavno vole da uživaju u dobrom zvuku, HONOR Magic Earbuds poseduju dinamičkim drajver od 10 mm koji obezbeđuje visokokvalitetan bas zvuk, a takođe ih odlikuje ergonomski i moderan dizajn, kao i brojne pametne funkcije. Počevši od 10. juna, HONOR Magic Earbuds slušalice biće dostupne kod maloprodajnih partnera Tehnomanija, WinWin i Emmi, po ceni od 16.999 RSD.

„HONOR Magic Earbuds slušalice predstavljaju najnovijeg člana naše porodice i simbolizuju posvećenost kompanije da konstantno širi asortiman proizvoda i kreira potpuno inteligentni i povezani ekosistem za naše globalne potrošače", izjavio je Džordž Žao (George Zhao), predsednik kompanije HONOR. „Imajući u vidu potrebe i životni stil mladih, bežične slušalice predstavljalju praktično neizostavan deo njihove svakodnevnice, a funkcije kao što su poništavanje buke, komfor i pametno korisničko iskustvo predstavljaju ključne parametre pri odabiru uređaja.”

Izuzetna tehnologija hibridnog aktivnog poništavanja buke

Kreirane sa ciljem da korisnicima obezbede kristalno čisto i unapređeno multimedjialno iskustvo, HONOR Magic Earbuds slušalice opremljene su hibridnom tehnologijom koja efikasno smanjuje pozadinsku buku jačine do 32 dB 1 . Ova tehnologija funkcioniše pomoću dva mikrofona, od kojih jedan poništava buku iz okruženja, dok drugi dodatno filtrira preostali neželjeni zvuk u ušima. Čak i u najbučnijim okruženjima, HONOR Magic Earbuds omogućuju korisnicima da uživaju u svom muzičkom svetu.

Jasni pozivi - poništavanje buke pomoću tri mikrofona

HONOR Magic Earbuds imaju tri mikrofona sa mikro elektro-mehaničkim sistemom (MEMS) na svakoj strani, radi obezbeđivanja najboljeg mogućeg kvaliteta poziva. Uz podršku tehnologije za adaptivno poništavanje buke, dva eksterna i interna mikrofona rade zajedno kako bi precizno detektovali glas korisnika (uz poništavanje buke iz okruženja), pružajući korisnicima kristalno čist kvalitet zvuka.

Komforan dizajn u uhu sa dugotrajnom baterijom za korišćenje tokom celog dana

Izrađene za maksimalni komfor i stabilnost prilikom svakodnevnog nošenja, HONOR Magic Earbuds poseduju ergonomski trapezoidni dizajn sa tri veličine silikonskih vrhova, za odgovarajuće i maksimalno prianjanje. Korisnici će biti u mogućnosti da uživaju u dužem slušanju bez bola ili umora uha. Dizajn u uhu takođe omogućuje formiranje čvrstog zaptivanja, čime se stvara pasivna izolacija zvuka koja dodatno sprečava dopiranje buke iz okruženja. Dostupne u beloj (Pearl White) i plavoj (Robin Egg Blue) boji 2 , HONOR Magic Earbuds su prepoznatljive po modernom i elegantnom izgledu koji ih čini savršenim aksesoarom za modno orijentisane korisnike. Pored toga, sa težinom od samo 5,5 g po slušalici i 51 g kada je u pitanju kućište za punjenje, slušalice su zaista prenosive i korisnici ih mogu nositi u džepu ili torbici.

Sa Bluetooth tehnologijom male potrošnje, HONOR Magic Earbuds nude približno 3,5 sata kontinuirane reprodukcije muzike ili 2,5 sata poziva na jednom punjenju, dok kućište za punjenje može obezbediti ukupno 14,5 sati 3 reprodukcije. Sa odličnim trajanjem baterije, ove slušalice mogu vrlo lako izdržati i celodnevno korišćenje.

Pametna funkcionalnost dopunjava glatko slušanje

Zahvaljujući ugrađenom naprednom kapacitativnom senzoru dodira, Magic Earbuds slušalice podržavaju kontrole intuitivnim dodirom, koje omogućuju korisnicima da dvostrukim dodirom kontrolišu muziku ili poziv, kao i da isključe poništavanje buke dugim držanjem prsta na slušalici. Korisnicima je takođe omogućeno da prilagode prečice za kontrolu preko aplikacije Huawei AI Life.

Budući da su korisnici i njihovo iskustvo prioritet kompanije HONOR, HONOR Magic Earbuds slušalice optimizovane su za rad sa operativnim sistemom EMUI 10.0. Kada korisnici otvore kućište za punjenje, jednostavno mogu koristiti iskačući prozor 4 na svom pametnom telefonu za početno uparivanje, pri čemu će svaka naredna konekcija biti automatska. Pored toga, HONOR Magic Earbuds mogu da detektuju kada ih korisnici stave u uho i automatski reprodukuju ili pauziraju muziku na osnovu statusa nošenja, čineći svakodnevne aktivnosti korisnika jednostavnije i praktičnije.