Saradnja sa partnerima i komunikacija sa potrošačima od ključnog značaja za uspešno poslovanje

Beograd, 29. april 2020. godine – Jedan od vodećih svetskih tehnoloških brendova, kompanija HONOR, dala je svoje mišljenje o trenutnoj borbi sa globalnom pandemijom i dala svoje predloge i smernice za suzbijanje negativnih posledica po poslovanje kompanija širom sveta. Jedan od glavnih postulata kada je u pitanju funkcionisanje kompanije u vanrednim i otežanim okolnostima jeste upravo razumevanje i saradnja sa svim partnerima i zajednički trud kako bi se negativni uticaj na poslovanje značajno smanjio. O ovim, ali i drugim temama, govorio je i predsednik kompanije, gospodin Džordž Žao (George Zhao), tokom konferencije pod nazivom „Global Mobile Internet Conference 2020“, tokom koje je i najavio predstavljanje novih IoT pametnih uređaja u maju 2020. godine.

Honor

Krize stvaraju nove mogućnosti: Zajedničkim radom mogu se prevazići problem i ostvariti dobri rezultati

Poznata je činjenica da se 2020. godina pokazala kao izuzetno izazovna za brojne industrije. Prema rezultatima brojnih istraživanja, očekivano je da će isporuke pametnih telefona ostvariti pad od 15 odsto u 2020. godini. Kao jedan od vodećih tehnoloških brendova, kompanija HONOR je ovaj izazov doživela kao priliku da se posveti još boljoj i produktivnijoj saradnju sa svojim partnerima, i da zajedničkim snagama prebrodi krizu. Vodeći se principom „zajednički trud i rad donosi korist svim stranama“, kompanija HONOR ostvarila je zapažene rezultate i bila drugi najbolji brend pametnih telefona u Kini u februaru 2020.

Tehnologija napreduje i razvija se neverovatnom brzinom: HONOR je jedan od predvodnika 5G talasa, i nove ere u oblasti tehnologije

Kompanija HONOR izuzetno je posvećena svom cilju, a to je da postane omiljeni i najpopularniji tehnološki brend, naroito među mladim korisnicima, vodeći se principom pružanja „Inovacija, kvaliteta i usluga“. U procesu prelaska sa 4G na 5G tehnologiju, kompanija HONOR predstavila je širok spektar različitih uređaja koji zadovoljavaju najrazličitije korisničke potrebe. Nova porodica pametnih telefona, HONOR 30, opremljena je najnaprednijim procesorima, kao što su Kirin 820, Kirin 985 i Kirin 990, kako bi korisnicima obezbedila superiorne performanse i neprevaziđeno 5G iskustvo. Međutim, nije samo tehnologija ono čime se ističu novi HONOR telefoni, već je to i njihov dizajn, pa će tako nova porodica telefona imati znatno atraktivniji i upečatljiviji stakleni dizajn. Nakon što je HONOR 30s bio prvi pametni telefon sa 5G tehnologijom, novi model koji će biti opremljen ovim naprednim mogućnostima biće HONOR X10. Ovaj model predstavlja novi velii iskorak u evoluciji HONOR X serije, a sam predsednik kompanije HONOR, gospodin Džordž Žao (George Zhao), izjavio je da će „nova X serija, na čelu sa HONOR X10 telefonom, pokrenuti nove trendove u oblasti 5G tehnologije u 2020. godini.“

Proširen i unapređen IoT ekosistem koji pruža besprekorno inteligentno iskustvo

U avgustu 2019. godine, kompanija HONOR predstavila je svoj prvi pametni ekran u vidu HONOR Vision pametnog televizora, koji je postavio nove standarde u ovkiru industrije kada su u pitanju performanse i brzina procesora. Nadovezujući se na veliki uspeh ovog uređaja, kompanija HONOR je i zvanično najavila svoju „1+8+N” All-Scenario IoT strategiju početkom 2020. godine, koja podrazumeva proširenje portfolija uređaja, kao značajan porast isporuka za međunarodna tržišta. HONOR teži cilju da kreira inteligentan svet za mlade korisnike, fokusirajući se na online komunikaciju, prodaju i druge marketinške aktivnosti, počevši sa velikim tržištima kao što su Holandija, Francuska i Nemačka, ali ne zapostavljajući ni manja tržišta koja su podjednako bitna za sveobuhvatan razvoj brenda. Kroz digitalne platforme i kanale komunikacije, HONOR želi da bude brend koji je konstatno dostupan svojim korisnicima i koji u svakom trenutku može da im pruži neophodne informacije, pomoć ili na neki drugi način učini korisničko iskustvo prijatnijim i boljim. Kompanija HONOR predstaviće novu porodicu IoT uređaja 18. maja 2020. godine.

U prvom kvartalu 2020. godine, kompanija HONOR predstavila je pametni telefon HONOR 9X Pro, njen prvi pametni telefon sa pre-instaliranom HUAWEI AppGallery prodavnicom sa aplikacijama, za međunarodna tržišta. Telefon je dobio brojne pozitivne komentare i utiske korisnika širom sveta i dokazao da kompanija HONOR radi odličan posao kada je u pitanju implementiranje inovativnih rešenja u svoje uređaje.