iPod shuffle uređaj za reprodukciju muzičkih sadržaja kompaktne forme

iPod shuffle je uređaj za slušanje muzike koji nudi 15 sati muzičke reprodukcije i mogućnost skladištenja stotina muzičkih numera. Kontrolni pad na koji možete kliknuti u okviru vašeg iPod shuffle uređaja čini lakim kontrolisanje muzičkih sadržaja pa možete da reprodukujete muziku, preskačete numere, vraćate se na prethodne i sve ostalo što možete sa svakim drugim muzičkim uređajem.

Apple iPod shuffle

iPod shuffle omogućava da sinhronizujete muzičku biblioteku na samom uređaju sa onom koja postoji u okviru vašeg Mac ili personalnog računara. Možete da sinhronizujete nekoliko muzičkih lista na vaš iPod shuffle tako da uvek imate listu za svako raspoloženje.

Apple iPod shuffle

Telo uređaja je izrađeno iz jednog dela od aluminijuma tako da ovaj uređaj u ruci uvek izgleda snažno i monolitno. Različite boje čine ovaj uređaj savršenim delom modne opreme.

Apple iPod shuffle

Specifikacije

  • Kapacitet: 2GB
  • Dimenzije: Visina 29mm, širina316.mm, dubina 8.7mm
  • Masa 12.5 grama
  • Frekventni odziv: 20Hz do 20kHz

Apple iPod shuffle

Zaključak

iPod shuffle je muzički plejer kompanije Apple kompaktnog dizajna koji omogućava da sve svoje muzičke sadržaje nosite sa sobom dok odlične opcije kada je reč o sinhronizaciji omogućavaju da svoje muzičke biblioteke sa Mac ili PC računara prebacite na ovaj uređaj bez ikakve muke. Uređaj je izrađen iz jednog dela od aluminijuma što mu daje monolitan dizajn.

Conclusion

iPod shuffle is an Apple music player offering compact design that allows you to carry around all your music contents while excellent options when it comes to synchronization allow you to transfer your music libraries from a Mac or a PC to any device. It is partly made of aluminum which gives it a monolithic design.

Zahvaljujemo se:

WinWin

Preporučena maloprodajna cena (jan 2016): oko 65€

winwin.rs