Case Logic VNCI-217

Ovo je klasična torba namenjena vlasnicima 17" laptopova koji traže kvalitetan i pouzdan model. Iako dizajn nije moderan i neće privući mnogo pažnje, kvalitet i izdržljivost su za svaki respekt, a cena i nije uopšte visoka, tako da preporuka ne izostaje.

Kao i obično, kada se kaže Case Logic, većina odmah zna o čemu je reč i nema puno zabune oko toga da se radi o jednom od najboljih proizvođača torbi i ranaca za mobilne uređaje. Iako to neizbežno znači i nešto veću cenu, ona se u ovom slučaju potpuno isplati pošto se dobijaju torbe modernog dizajna, odličnih karakteristika i stvarno sjajnog kvaliteta. Model koji ćemo ovom prilikom videti je VNCI-217, a iza pomalo nemušte oznake se krije jedna klasična poslovna torba za laptopove nešto većih dimenzija, do 17.3". Nema baš puno onih koji ovolike laptopove nose sa sobom stalno, ali ako zatreba, bitno je imati dovoljno dobru i udobnu torbu kao što je ova.

Ključne karakteristike

  • Veoma kvalitetna izrada
  • Atraktivan dizajn

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Veličina dijagonale laptopa: do 17.3"
  • Dimenzije: 47 x 8.9 x 40 cm
  • Materijal: poliester

Case Logic VNCI-217

Torba je klasičnog dizajna, dimenzija 47 x 8.9 x 40 cm i težine od oko 635g, što i nije toliko mnogo. Najviše podseća na akten tašnu, a da nije prepoznatljivog Case Logic logoa, verovatno bi prošla nezapaženo. Torba je cela napravljena od poliestera, koji je dosta izdržljiv i neće se lako pohabati, a što se održavanja tiče, biće dovoljna i samo jedna vlažna krpica. Ova torba će verovatno biti veoma popularna među poslovnim korisnicma koji i inače cene ovako diskretan dizajn. Pored dobro postavljene ručke za nošenje u ruci, torba ima i kaiš za preko ramena, a deo koji se oslanja na rame ima i dodatno ojačanje kako bi torba ostala udobna i kada je puna i teška. Iako smo to očekivali, sa donje strane nema posebnih ojačanja da bi torba mogla da stoji uspravno.

Sa prednje strane torbe imamo jednu uzanu pregradu koja se zatvara ziperom, a u kojoj se nalaze našiveni džepovi za olovke, telefon, kartice i sve druge sitnice koje treba imati uvek pri ruci. Ova pregrada je dovoljno prostrana i da u nju stane i 10" tablet ako bude trebalo. Glavni deo torbe ipak zauzima jedna pregrada, gde nalazimo prostor rezervisan za laptop maksimalnih dimenzija 27.8 x 4.3 x 30 cm, odnosno dijagonale ekrana do 17.3". Kao i uvek, laptop se fiksira elastičnom trakom, a pored njega ima još prostora za adapter za napajanje, miša i sve ostalo što treba poneti, uz jednu uzanu pregradu za papire i dokumenta. Iako ovde nema baš previše raznih dodatnih pregrada, torba je dovoljno velika da će biti sasvim dovoljno prostora za sve.

Rezime

Kvalitet izrade torbe je odličan i završna obrada na visokom nivou, a torba dovoljno elegantna da će proći i kod poslovnih ljudi koji obično ne vole mnogo moderan dizajn. Ova torba je dobar spoj kvaliteta i odlično organizovanog prostora, i svakako da zaslužuje preporuku, a dobra vest je da i cena nije toliko visoka. Case Logic je kompanija sa stvarno odličnim torbama koje nije uopšte teško preporučiti pošto stvarno ne može da se pogreši, a ukoliko imate 17" laptop i tražite dobru torbu, ova svakako ulazi u uži izbor.

Conclusion

The build quality of this bag is excellent, finishing is on a high level, and the bag is elegant enough to be popular with business people who usually do not like a modern design. This bag is a good combination of quality and well-organized space, it certainly deserves a recommendation, and the good news is that the price is not so high. Case Logic is a company with great bags deserving all the praise, so if you have a 17" laptop and you are looking for a good bag, this model should be taken into account.

Preporučena cena (uključujući PDV, april 2013.): 27€

Pin Computers ustupio: Case Logic VNCI-217
maloprodaja: Pin Computers partneri, spisak prodavnica na ovom linku.