Trust Protection Sleeve

Odlična torba za one koji su stalno u pokretu, napravljena od neoprena i postavljena memorijskom penom. Deluje vrlo izdržljivo, pa iako ne staje puno toga, ipak ima malo više mesta od klasičnih Sleeve modela.

Trust je proizvođač računarskih periferija i do sada smo uglavnom bili fokusirani na multimediju, no ima i dosta drugih stvari kao što su torbe za laptopove i tablete različitih dimenzija. Model 16221 je namenjen 10" tabletima i ultra book računarima, i u pitanju je Sleeve torba, što znači minimalne dimenzije i minimalan prostor na raspolaganju, no ima dosta onih kojima ovako nešto odlično odgovara, najviše zbog toga što ne dodaju veliki teret pošto su vrlo male dimenzije. Ova torba je ipak nešto veća od klasičnih Sleeve varijanti i ima na raspolaganju za nijansu više prostora, što zvuči kao odličan kompromis.

Ključne karakteristike

  • Kvalitetna izrada
  • Malo više prostora u odnosu na klasične Sleeve torbe

Utisak kvare

  • Ništa posebno

Specifikacija

  • Veličina dijagonale: do 10"

Trust Protection Sleeve 16221

Ovo je torbica dimenzija 225 x 295 x 30 mm i težine 210g, u beloj boji sa sivim detaljima i atraktivnim printom sa prednje strane. Konstrukcija je vrlo kvalitetna, neopren spolja i memorijska pena unutra, stim što su dimenzije torbe i dalje očuvane, te nije previše debela za Sleeve model. Neopren je sa jedne strane dosta fleksibilan i lak za održavanje, a memorijska pena će zaštititi uređaj od ogrebotina, ali i padova (ne treba doduše baš mnogo eksperimentisati, za svaki slučaj). Torba nema ručke niti kaiš za nošenjem, već je predviđeno da stoji u ruci, zbog čega bela boja i nije baš najzahvalnija pošto će se lako i brzo zaprljati.

Glavna pregrada torbe je zatvorena ziperom, i ne otvara se pod 180 stepeni, no ubacivanje i vađenje uređaja sigurno neće biti problem. Sa prednje strane vidimo i jedan manji džepa, takođe sa ziperima, koji će odlično poslužiti za smeštanje par sitnica, što uvek zafali kod klasičnih Sleeve torbi. Naravno, ukoliko budete hteli da ponesete i adapter za napajanje, neće biti baš prostora, no ovakve torbe i nisu za tako nešto. Ova torba je veoma kvalitetne izrade i odličnih karakteristika, što će sjajno odgovarati malo zahtevnijim korisnicima koji traže atraktivnu i izdržljivu torbu.

Rezime

Bez obzira da li tražite neku torbu za tablet ili ultrabook dijagonale do 10", verovatno će sleeve najbolje odgovarati onima koji su često u pokretu i kojima odgovara torba što manjih dimenzija. Možemo samo da potvrdimo da je ova odličnog kvaliteta i od kvalitetnog materijala, a posebno nam se dopao sunđer sa unutrašnje strane koji će zaštititi ekran i ceo uređaj. Cena ove torbe uopšte nije velika, tako da je to i dodatni razlog da se uzme u obzir.

Conclusion

Whether you are looking for a tablet or a 10" ultrabook bag, the sleeve will best suit those who are often on the move, who require a bag as small as possible. This model is characterized by the excellent quality and we especially like the sponge on the inside to protect the screen and the entire device. Price of this bag is affordable, so this is an additional reason to consider it.

Preporučena cena (uključujući PDV, maj 2013.): 7€

Pin Computers ustupio: Trust Protection Sleeve 16221
maloprodaja: Pin Computers partneri, spisak prodavnica na ovom linku.